Tràiler oficial MANIAC DRIVER de Kurando Mitsutake

El director de pel·lícules de culte com Gun Woman i Karate Kill, proposa al seu nou film un giallo inspirat amb Taxy Driver i Maniac.


MAXAM ha publicat el tràiler oficial de Maciac Driver, l'esperada nova pel·lícula de Kurando Mitsutake. Aquest nou treball del director japonès establert a Los Angeles ha sigut presentat com un giallo proper al gènere de terror.


La pel·lícula està protagonitzada per l'actor Tomoki Kimura (Ju-On: Origins), qui interpreta a un maníac armat amb un casc de moto i arma blanca obsessionat amb les dones.


Les imatges que mostra el tràiler mostra una influència al cinema més precoç de Dario Argento, a més dels films Maniac i Taxy Driver. Val a dir que el mateix Kurando Mitsutake va assegurar a xarxes socials que Maniac Driver tindria un fort contingut eròtic i violent.


La presentació mundial del film serà al Festival de Cinema de Yubari (Hokkaido), conegut com “el més divertit del món”. Aquest esdeveniment se celebra entre els dies 16 i 20 de setembre. A més a més, el tràiler de Maniac Driver anuncia la data d'estrena a sales de cinema del Japó, el 7 de gener de 2022.


Kurando Mitsutake és un director japonès responsable de títols de culte com Karate Kill i Gun Woman.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris