BLOOD MASSACRE, I LOVE SNUFF i HATE CRIME editades en DVD per TetroVideo


Són les novetats de novembre en DVD a TetroVideo.


La distribuïdora italiana TetroVideo especialitzada en cinema de terror extrem, ja ha posat a la venda les seves novetats de novembre. Són la pel·lícula de terror Blood Massacre (1987), l'obscena pel·lícula francesa I Love Snuff (1995) i la brutal home invasion / found footage Hate Crime (2012).

Per primera vegada en DVD, Blood Massacre és un altre títol de la col·lecció Tetro Underground (una línia dedicada a totes les pel·lícules underground produïdes fins al 1999) juntament amb I Love Snuff.

Ambdues pel·lícules estan disponibles en una edició estàndard i en una edició numerada Silver Limited Plus de 30 còpies.

Hate Crime, en canvi, ve en una edició limitada de 100 còpies que inclou un fulletó de 20 pàgines.
BLOOD MASSACRE

Dirigida per Don Dohler (Nightbeast) el 1987 i llançat en VHS el 1991, Blood Massacre és una de les pel·lícules més terrorífiques i insanes de finals dels 80/principis dels 90.

Les dues edicions disponibles venen àudio en anglès, i subtítols en italià/francès. Inclouen un "Començament alternatiu" entre altres materials extres.

Sinopsi: un grup de veterinaris del Vietnam inicien una sèrie de robatoris i assassinats en una botiga local i, entrant a una casa aïllada, prenen com a ostatge una família. Mentre terroritzen la família captiva, no s'adonen que aviat tindran una sorpresa...I LOVE SNUFFI love Snuff és una pel·lícula repugnant i obscena escrita, dirigida i protagonitzada per Jean-Louis Costes. Va aparèixer a Irréversible de Gaspar Noé.

I love Snuff ve en dues edicions amb àudio en francès, i subtítols en anglès/italià. Inclouen extres, com una entrevista al seu responsable.

Sinopsi: una parella S/M segresta una jove víctima i la tortura. Filmen les tortures i envien els vídeos al marit de la noia, amb l'esperança d'horroritzar-lo i obtenir una reacció. Però el marit està emocionat i demana més...


HATE CRIME
Escrita i dirigida per James Cullen Bressack (Deadly Reunion), Hate Crime és una pel·lícula violenta home invasion / found footage sobre l'odi racial. Va estar prohibida al Regne Unit pel BBFC.

L'escriptor i director James Cullen Bressack va dir: "Com a home jueu i víctima de l'odi antisemita, vaig fer una pel·lícula de terror que representa allò que persegueix els meus somnis. Com a artista volia explicar una història que ens recordés que vivim en un món perillós; un món on la violència racial està en augment. M'entristeix saber que la censura encara està viva".

Hate Crime es presenta en una edició limitada de Mediabook amb àudio en anglès i subtítols en francès/italià. Inclouen extres com audiocomentaris i tràiler.

Sinopsi: una família jueva, que acaba d'arribar a un nou barri, està gravant en vídeo les celebracions de l'aniversari del seu fill petit quan la seva casa és envaïda de sobte per una colla de bojos neonazis que volen humiliar, torturar i exterminar a tothom.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris