Brutal tràiler de DEATH VALLEY que presenta Shudder

L'actor que va interpretar Psycho Goreman escriu i dirigeix aquesta pel·lícula de monstres. Estrena desembre 2021.


A través de Dread Central hem vist el tràiler de Death Valley, pel·lícula de terror distribuïda per Shudder que promet una bona dosi d'acció i terror. L'encarregat d'escriure i dirigir-la és Matthew Ninaber, qui va interpretar Psycho Goreman al film del mateix títol.


Death Valley tracta sobre un experiment secret que acaba en desastre i deixa a la bioenginyera Dra. Chloe atrapada dins d'una instal·lació subterrània. Amb només 24 hores abans que un protocol de descontaminació mortal destrueixi tot el laboratori, la doctora Chloe desplega un senyal de socors d'emergència abans que una criatura terrorífica d'origen desconegut pugui consumir el que queda d'ella. Els mercenaris Marshall i Beckett reben l'encàrrec d'anar-la a salvar.


Jeremy Ninaber (Escape the Dark), Ethan Mitchell (Escape the Dark) i Kristen Kaster (If I Should Die) protagonitzen el film.


Shudder no ha arribat a Espanya. Death Valley s'estrena a Shudder el 9 de desembre de 2021, a Estats Units, Irlanda, Austràlia, i Nova Zelanda.


El tràiler no enganya, i es fa evident que la petjada d'Alien és molt present a la pel·lícula. No us el perdeu perquè promet oferir molta adrenalina:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris