El tràiler de REPOSSESSION et deixarà terroritzat

Aquest film de terror de Singapur s'estrena en digital aquest desembre.


Gravitas Ventures i Kamikaze Dogfight estrenen el 21 de desembre en digital Repossession (Estats Units), pel·lícula de terror de Singapur que promet ser una de les experiències més terrorífiques del 2021.


Els cineastes Ming Siu Goh i Scott C. Hillyard han escrit i dirigit la pel·lícula. La història se centra en Jim, de 50 anys, que ha construït una vida perfecta a la ciutat més cara del món. Quan és acomiadat inesperadament, s'aferra als símbols del seu èxit, mentre lluita amb els dimonis que ressorgeixen del seu passat.


Gerald Chew, Amy J Cheng, Sivakumar Palakrishnan, Rachel Wan i Matthew Loo protagonitzen la pel·lícula.


Val a dir que Repossession va ser rodada el 2018 i que, des del 2019, ha estat circulant per festivals especialitzats en el gènere fantàstic fins al present. Pel camí, ja de pas, recollint nombrosos premis. No obstant això, a l'Estat espanyol no ha arribat a estar presentada.


El que presenciem al tràiler de Repossession és una pel·lícula de terror que promet fer-nos passar por de debò. Fantasmes, possessions, així com ecos als films d'èxit Parasites i Get Out, ens il·lusionen en aquest tràiler 90”. Desitgem que algun distribuïdor català s'atreveixi a editar-la al nostre país:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris