Homenatge als 30 anys de Mario Bros al Saló del Manga


Aquest any se celebra el 30è aniversari del llançament el Japó del primer videojoc de Super Mario Bros. per a la Nintendo Entertainment System (NES). És per això que se succeeixen esdeveniments a tot el món per commemorar aquesta significativa celebració, i el XXI Saló del Manga de Barcelona vol formar part d'aquesta important efemèride i rendir un homenatge sincer a un dels personatges més populars dels videojocs.

Des del llançament de Super Mario Bros. el 1985, el personatge creat per Shigeru Miyamoto, ha protagonitzat nombrosos jocs en què ha hagut de travessar imaginatius mons per salvar la princesa Peach, encara que realment la seva primera aparició va ser el 1981 al videojoc Donkey Kong sota el pseudònim "Jumpman". Segons explica l'organització del Saló de Manga, hi ha previstes una sèrie d'activitats al voltant de la figura del lampista més famós del món per concedir-li el més que merescut homenatge.Per celebrar aquests 30 anys de Super Mario Bros., i en col·laboració amb Nintendo Ibérica, el XXI Saló del Manga de Barcelona cedirà gran part del protagonisme al simpàtic personatge ia l'univers creat per Shigeru Miyamoto al voltant de Mario.

A l'escenari situat a la plaça Univers se celebrarà, el dissabte 31 d'octubre, un Concurs de Cosplay de Super Mario Bros. El Palau 1 comptarà amb un espai de 750 m² protagonitzat per Super Mario Bros. en el qual es podran provar algunes de les últimes novetats de la icona dels videojocs per a Nintendo 3DS i Wii U, entre ells Super Mario Maker, el primer joc de la sèrie en què els usuaris poden crear els seus propis nivells i desafiar altres jugadors que els superin a la seva Wii U Els fans també podran provar jocs del bigotut personatge previstos per a llançament a finals d'aquest any, com Mario Tennis: Ultra Smash per a Wii U. Altres títols basats en l'univers de Mario que podrem trobar són Super Smash Bros. for Wii U, Mario Kart 8 o Yoshi's Woolly World per a Wii U. Per a la família de consoles portàtils Nintendo 3DS, Nintendo també portarà grans jocs de Mario com Super Smash Bros. for Nintendo 3DS, Mario Kart 7, New Super Mario Bros. 2, Mario Party: Island Tour i Puzzle&Dragons: Super Mario Bros. Edition. La companyia nipona també tindrà, per a gaudi dels visitants, videojocs com Disney Infinity 3.0: Play Without Limits – StarWars, Project Zero: Maiden of the Black Water, YOKAI WATCH, Xenoblade Chronicles 3D, Little Battlers eXperience i Pokémon Rubí Omega/ , entre altres. Pokémon també tindrà una gran presència al XXI Saló del Manga amb un espai de 100 m2 situat al Palau 2.

Però hi ha molt més que videojocs. La planta baixa del Palau 2 albergarà una completa exposició sobre la història de Super Mario Bros. I és que 30 anys donen per a molt, i al XXI Saló del Manga de Barcelona mostrarà tot això i molt més. Here we go!  Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris