Tràiler de LAGUNAS, LA GUARIDA DEL DIABLO, nova pel·lícula de Marc Carreté

Joan Frank Charansonnet protagonitza aquest thriller de terror que preveu estar enllestit a principis de 2022.


Divendres passat va ser presentat al festival TerrorMolins el tràiler oficial de Lagunas, la guarida del diablo, el darrer llargmetratge del director català Marc Carreté. El director d'Asmodexia i After the Lethargy torna al gènere de terror amb una pel·lícula protagonitzada per Joan Frank Charansonnet que promet horror psicològic a dojo.


SINOPSI: La vida de Josué gira al voltant de l'antiga botiga de queviures que va heretar del seu pare i la cura d'un germà boig a qui ha de mantenir tancat. El bar, la seva fe i la seva amistat amb Abigail, una noia del carrer, són les seves úniques vàlvules d'escapament. Però les rutines d'en Josué es veuen alterades violentament la nit que el seu germà aconsegueix fugir. Josué intentarà tapar les brutals malifetes del seu germà, però la realitat perversa dels fets capgirà la seva existència, obligant-lo a afrontar el seu macabre destí.


A més del citat Charansonnet interpretant a Josué, el repartiment inclou a Patrícia Bargalló (Abigail), Carlus Fàbrega, Miquel Sitjar, Joan Massotkleiner, Ramon Canals, i Montse Ribadellas


Lagunas, la guarida del diablo ara mateix es troba en procés de postproducció, i preveu estar enllestida a principis de 2022.


Creatures of the Dark i Patchouli Films produeixen la pel·lícula.


A través del portal Screen Anarchy hem pogut veure el tràiler en línia, i el volem compartir amb vosaltres. Gaudiu i compartiu-lo també:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris