Alexandra Daddario vive un violento romance en DIE IN A GUNFIGHT

Alexandra Daddario i Diego Boneta viuen una història d'amor en Die in a Gunfight que acaba en casament; però les seves famílies, de clans enemics, portaran l'acció i la violència a la cerimònia.


Lionsgate ha adquirit els drets de distribució als Estats Units de Die in a Gunfight, pel·lícula d'acció i romanç protagonitzada per Alexandra Daddario (True Detective) i Diego Boneta (Terminator: Destino Oscuro). Aquesta decisió podria marcar un precedent per a altres països.

Segons expliquen en Deadline, les intencions de la companyia és la de col·locar la pel·lícula en plataformes per a ser estrenada aquest mateix estiu. Això fa pensar que l'estrena de Die in a Gunfight a Catalunya podria ser en la segona meitat del 2021.

Collin Schiffli és el director de Die in a Gunfight, partint d'un guió d'Andrew Escombrar i Gabriel Ferrari. La història és una mirada alternativa i macarra a Romeo i Julieta, tal com explica el director del film:

Els Rathcarts i els Gibbons són els Montescos i els Capuleto d'avui en dia, dues famílies rivals que controlen cadascuna el seu propi imperi mediàtic a la ciutat de Nova York. Els seus fills adolescents ignoren l'enemistat i s'enamoren, malgrat els esforços dels seus pares per mantenir-los separats. Amb sicari, corrupció corporativa, amor, gelosia, venjança i luxúria, tots els personatges i emocions arriben a un punt crític en el casament en aquesta història d'amor plena d'acció i moviment.

El repartiment el completa Billy Crudup, Travis Fimmel, Justin Chatwin, Wade Allain-Marcus, i Emmanuelle Chriqui.

Schiffli també afegeix que "El públic necessita entreteniment i adrenalina, ara més que mai".

L'estrena de la pel·lícula als Estats Units serà amb una "R" per violència, llenguatge i ús de drogues, segons la MPAA.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris