"Almenys nosaltres sabem parlar": manifestació dels fans de Digimon al Saló del Manga 2014


El Saló del Manga del 2013 va viure una cosa que, en els meus 15 anys aproximadament d'assistència al Saló, no havia viscut mai: baralles, detencions, i càrregues policials dels antiavalots del cos de Mossos d'Esquadra. Els motius? Doncs ni més ni menys que una baralla originada entre fans de Pokémon i fans de Digimón.


Aquesta notícia va ser publicada per la gent de RamenParaDos amb un vídeo en què entrevistaven gent que suposadament havia vist el succés, i conseqüentment, aquest vídeo, va produir entre 1-2 dies de polèmica que va fer que el viral de la notícia s'expandís rapidíssimament. Al final tot va ser una broma, molt reeixida per cert, que volia aprofitar aquells dies en què els Mossos estaven al punt de mira de la premsa -i en general de tota la societat- després d'uns actes de brutalitat policial en algunes manifestacions on van demostrar un abús de poder.

2014, any dedicat a Pokémon al Saló del Manga. La festa segueix entre tots dos fans, i encara que no va haver-hi hòsties, els fans de Digimon també van voler el seu protagonisme al Saló del Manga, i es van fer notar! Ho van fer amb una manifestació dins de les instal·lacions de Fira de Barcelona que va acollir unes 40 persones que es van passejar pel Palau 2 amb crits i pancartes reclamant una major atenció del públic i del Saló a la sèrie de les seves vides. També per criticar Pokémon, amb crits d'"Almenys nosaltres sabem parlar"... La veritat és que no tinc ni punyetera idea de com es va organitzar tot, però bé, al capdavall forma part del folklore del manga i aquesta manifestació va ser per a mi tota una sorpresa. Això si, amb el bon rotllo per bandera, van aconseguir donar la nota i acaparar l'atenció. Tot seguit penjo unes fotografies a molt baixa qualitat de la manifestació:  









Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Buah, pues al final terminó en ostias también XD No viste el video? Fuera coñas, totalmente de acuerdo con que es una subnormalidad todo esto.

    https://www.youtube.com/watch?v=9rDEmN8dc3w

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajaj, vi un rato y olvidé toda esta gilipollez. Es evidente que se trata de un montaje todo, igual que el año pasado. No hay pelea.

      Elimina