Andy Muschietti adaptarà THE JAUNT, el relat curt de Stephen King

La productora Plan B Entertainment, propietat de Brad Pitt, va adquirir els drets de The Jaunt el 2015. Ara, Andy Muschietti treballa per adaptar la novel·la al cinema


Si bé fa uns dies us comentàvem les intencions de Barbara i Andy Muschietti (Mamá, It) per adaptar la novel·la Roadwork (1981) de Stephen King, avui llegim al portal Consequences of Sound que aquests germans argentins s'adaptaran altre relat de l'escriptor de Portland: The Jaunt.

The Jaunt ("L'Expedició") és una història curta de ciència-ficció publicada també el 1981 a la revista The Twilight Zone, i posteriorment publicada a l'antologia Skeleton Crew. Muschietti compte el següent: "Roadwork és definitivament un drama molt humà" [...] "Sempre m'ha encantat. No és un dels seus majors èxits, però sempre va ressonar i no puc explicar per què. De la mateixa manera que "The Jaunt" es va quedar amb mi durant anys".

Sobre el desenvolupament de la preproducció de The Jaunt, va dir el següent: "Aquest projecte ha estat en desenvolupament per part de Pla B [productora] durant alguns anys. [La novel·la] Intentem interpretar-la i ara finalment tenim un escriptor que pot guionizarla. M'encantaria que es fes. És difícil d'interpretar perquè és una gran història curta, i després has d'expandir-la en una gran narrativa cinematogràfica. Necessitem un temps per fer-ho, però ara crec que ho vam aconseguir. De totes maneres no vull dir massa sobre el projecte".

Val a dir que la productora Pla B Entertainment (propietat de Brad Pitt) va adquirir els drets de The Jaunt el 2015.

The Jaunt va ser publicada a l'Estat espanyol per primera vegada a través de l'editorial Grijalbo sota el nom de "L'Expedició". Aquest conte forma part de l'antologia Skeleton Crew, que també inclou els relats "Supervivent", "Àvia" i "La balada del projectil flexible".

L'argument és la següent:

La història té lloc a principis de segle 24, quan la tecnologia per a la teletransportació, coneguda com a "expedició", és comú, el que permet el transport instantani a través d'enormes distàncies, fins i tot a altres planetes del sistema solar. La clau és que els viatgers han d'estar sota anestèsia durant el curt viatge, o si no passen coses terribles en la seva ment.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris