Aquest és el malvat del nou arc argumental de 'Dragon Ball Super'

El nou dolent de l'arc argumental "La Patrulla Galàctica".

Si bé fa uns dies us comentàvem que el número d'aquesta setmana de la revista japonesa V-Jump portaria nous detalls del nou arc argumental de Dragon Ball Super, el conegut com a "El presoner de la patrulla galàctica", doncs finalment així ha estat. S'acaba de revelar l'aspecte que tindrà el nou dolent de Dragon Ball Super contra el que hauran de lluitar Goku, Vegeta i companyia.

A la imatge es poden veure els dos últims rivals que ha tingut Goku a Dragon Ball Super, com són Jiren i Broly, i el que futurament li plantarà cara, situat a la part central de la imatge. Aquest nou malvat, que ja podem definir com el presoner que es va escapar de la presó galàctica, de moment no té nom.

La revista ha inclòs una descripció del personatge que diu:


  • "Goku vs l'enemic fugat..., el presoner fugat. L'enemic d'un misteri que apareix al nou arc de Dragon Ball Super... el gran pecador que va escapar de la presó galàctica, però en realitat..."


Caldrà esperar els propers números de la revista V-Jump i sobretot tenir molta paciència. Per als que no en tinguin, que sapigueu que ja circula per Internet el primer manga que donarà inici al nou arc argumental de "El presoner de la patrulla galàctica". Nosaltres ens esperarem que Planeta Còmic ho publiqui al nostre país.


Aquest és l'aspecte que tindrà el nou dolent de Dragon Ball Super


Un dibuix de Toyotaro que serveix per fer-nos una idea millor de l'aspecte que tindrà aquest nou dolent:

  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris