Asuka Langley és votada el personatge més popular de 'Neon Genesis Evangelion' a Japó

La cadena de televisió publica japonesa, la NHK, va organitzar una enquesta als seus espectadors perquè decidissin qui és el personatge més popular de Neon Genesis Evangelion. També van votar els EVA i Àngels favorits, així com els millors diàlegs de la sèrie anime.


Asuka Langley és el personatge més popular de Neon Genesis Evangelion al Japó, tal com va revelar una enquesta realitzada per la NHK, que és la televisió pública japonesa. Kaworu Nagisa va quedar segon, i Rei Ayanami i Shinji Ikari en quarta i cinquena posició respectivament.

Aquest és el Top 10 de personatges més populars de Neon Genesis Evangelion:


  1. Asuka Langley Shikinami
  2. Kaworu Nagisa
  3. Rei Ayanami
  4. Shinji Ikari
  5. Misato Katsuragi
  6. Mari Makinami Illustrious
  7. Ryoji Kaji
  8. Pen Pen
  9. Maya Ibuki
  10. Gendo Ikari

Aquestes votacions també van servir per conèixer altres opinions dels espectadors, com són els seus EVA i Àngels favorits, així com el millor diàleg de la sèrie.



Els EVA més populars són, en primera posició, la Unitat-01, a segona la Unitat-01 en mode Berserk, i en tercera posició la Unitat-06. Pel que fa als Àngels, el públic japonès té com a favorit el 6è Àngel, Kaworu Nagisa i el 10è Àngel, en aquest ordre de preferència.

I aquestes són les millors frases d'Evangelion (atenció SPOILERS), segons els espectadors:


  1. "... No, tu no moriràs. Jo et protegiré." - Rei Ayanami

  2. ... Crec que està bé somriure." - Shinji Ikari
  3. ... Jo no hauria de fugir. Ho faré. Jo ho piloto." - Shinji Ikari

El públic japonès va poder votar a la web de la NHK entre els dies 27 de març i 29 d'abril. El 57,5% eren homes, i el 42,5% dones.

El 31,1% dels votants tenien entre 0 i 19 anys, el 24,2% tenien entre 20 i 29 anys, el 21,9% entre 30 i 39 anys, el 14,8% entre 40 i 49 anys, el 7,1% entre 50 i 59 anys, i el 0,9% entre 60 anys o més.

Font: NHK, ANN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris