'Black Epidemic': Arriba un contagiós virus que produeix mocs negres

Un virus que produeix a les persones un contagiós moc negre amenaça la tranquil·litat de la família de Perverse Family. Ni màscares anti-gas, ni desinfectant, poden evitar que algú de la casa comenci a tossir moc negre, per la qual cosa Suzan prendrà mides... a la seva manera.


Black Epidemic ja es pot veure a la pàgina de Perverse Family, on es planteja una pandèmia d'un virus que produeix a les persones un moc negre molt contagiós. L'episodi, que forma part de la temporada 2 de la websèrie porno, a més de la ciència-ficció aporta pràctiques sexuals extremes, com és l'ús anal d'un consolador gegantí i la pluja daurada.

L'argument oficial de Black Epidemic és el següent:

S'ha acabat! S'està desfermant un desastre a la família. Una infecció de moc negre extremadament contagiosa està assolant la ciutat. La Mare Suzan fortifica la casa, omple els tancs amb desinfecció i equipa tota la família amb màscares de gas. Mentrestant, la filleta Anna està jugant amb la seva amiga. Les noies es mullen les màscares amb el seu pixum i devasten els seus estrets anys amb gegants polles artificials. Una massacre absoluta! Fins que la prima amiga d'Anna comença a tossir moc negre, de manera que la mare Suzan prendrà mesures. Serà terrible!


Aquestes mesures les vam poder conèixer fa uns dies a través d'un intrigant vídeo al perfil de Twitter de la sèrie, on l'amiga d'Anna era confinada dins una bossa de plàstic. La situació prèvia i posterior a la imatge és el secret que espera Black Epidemic. La imatge era realment inquietant, mireu:





Tal com explica la sinopsi, aquest nou vídeo de Perverse Family té com a protagonistes Anna de Ville i la seva amiga, que és l'actriu Adelle Unicorn. També hi participen Brittany Bardott, Matt Darko i George UHL.

Pots veure vídeo Black Epidemic de Perverse Family AQUÍ.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris