Brea Grant i Ed Dougherty adapten a cinema la novel·la gòtica THE ATROCITIES de Jeremy C. Shipp

Serà la primera pel·lícula que realitzaran amb la nova productora que han fundat, Squirrel Park.


L'actriu Brea Grant i el productor Ed Dougherty han fundat una productora anomenada Squirrel Park. El seu primer projecte serà una adaptació al cinema de la novel·la de terror The Atrocities de Jeremy C. Shipp, ja que aquesta nova productora acaba d'adquirir els drets d'explotació.

The Atrocities és una novel·la que no ha estat traduïda al castellà. Qui no la conegui, la història segueix a Danna, una institutriu actual que treballa per a l'elit i és convocada a Stockton House per tutoritzar una jove anomenada Isabella Evers. En arribar, s'adona que el seu nou càrrec ja ha mort, però els pares de la noia insisteixen que el seu fantasma necessita una educació.

Llegim en BD els arguments. Brea Grant explica aquesta adquisició "Fa uns quants anys que sóc fan de l'obra de Jeremy i estic encantat de donar vida a la pantalla a aquesta nova versió de la novel·la gòtica". Dougherty afegeix "De seguida vaig saber que aquest era el projecte perfecte. Té una de les premisses més grans que he vist en una novel·la de terror i crec que farà una pel·lícula inoblidable".

Brea Grant és una actriu nascuda el 1981 que ha participat en nombroses pel·lícules de gènere fantàstic i terror, entre elles Beyond the Gates (2016), editada en DVD per Redrum al nostre país. Fa uns pocs anys va decidir fer un pas endavant i també ha escrit guions, ha produït i fins i tot dirigit pel·lícules.

En el passat festival de Sitges 2020 va presentar l'excel·lent comèdia de terror 12 Hour Shift protagonitzada per Angela Bettis. També va presentar Lucky, pel·lícula amb una forta càrrega feminista de la qual va escriure el guió i va protagonitzar. A més a més es va deixar veure a The Stylist.

Per la seva banda, Ed Dougherty ha produït pel·lícules com un dels segments de The ABCs of Death ("D Is for Dogfight"), obra que aviat serà llançada en DVD al nostre país pel segell Edicions 79.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris