S'ha cancel·lat 'Akira' de Taika Waititi?

Taika Watiti deixarà de banda la seva Akira per centrar-se ara mateix en el que serà el seu nou film: Thor 4. Segons expliquen, no és una cancel·lació del projecte, sinó una demora indefinida.


Avui llegim a Variety que l'adaptació al cinema d'Akira a càrrec de Taika Waititi podria haver quedat congelada indefinidament dels plans de futur de Warner Bros. Segons expliquen, no és una cancel·lació del projecte, sinó una demora indefinida fins a acabar de trobar el càsting d'actors adequat per a la pel·lícula.

Aquesta és, si més no, la justificació que se n'ha donat. Però el cert, i confirmat aquesta mateixa setmana, és que Taika Watiti deixarà de banda la seva Akira per centrar-se ara mateix en el que serà el seu nou film: Thor 4. I és que Waititi ja va dirigir anteriorment Thor: Ragnarok, i ara centrarà esforços a continuació directe. Posteriorment, sembla que Waititi reprendria la producció d'Akira amb Warner Bros.

L'adaptació al cinema d'Akira és una producció a càrrec de Warner Bros, i que tindrà Leonardo Di Caprio com a productor. El seu rodatge tenia previst començar a la tardor, i amb Taika Waititi com a director de la pel·lícula. De moment tocarà esperar alguns anys més perquè arrenqui la producció, ja que ara Waititi se centrarà a Thor 4, una nova pel·lícula de Marvel.

Font: Variety

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris