Capítol especial 109-110 de 'Dragon Ball Super' pel 7 d'octubre


Aquesta passada nit Fuji TV va emetre, com cada diumenge, un nou episodi de Dragon Ball Super, el que correspon al número 107. El pròxim dia 24 de setembre s'emetrà amb normalitat el número 108. Però, a partir d'aquí, alguna cosa grossa prepara Toei Animation amb el seu proper episodi 109, i que intentaré explicar el millor possible.

Comencem pel principi. Fa uns dies es va filtrar una imatge que mostrava una nova transformació de Goku de cara al present Torneig d'arts marcials que acull els 12 Universos, però no se sabia exactament per quan estava prevista. Amb els dies es van anar coneixent nous detalls que van ser ràpidament confirmats fins i tot des del departament de producció de Toei, i és que els espectadors de la sèrie podran descobrir aquesta nova transformació de Goku al capítol 109, el proper que s'acosta a dins setmanes, concretament el 7 d'octubre.



Aquest capítol 109 serà un capítol especial, i per veure'l haurem d'esperar dues setmanes. Per què especial? Per què dues setmanes? Toei farà un capítol especial per compensar els fans de la no-emissió de l'episodi 109 previst per al 30 de setembre a Fuji TV, per la qual cosa es retarda aquest episodi fins al 7 d'octubre. Els motius són deguts al fet que el dia 30 Fuji TV emetrà un especial d'One Piece i que tindrà una durada exacta d'1 hora, emetent-se així a la mateixa hora que ho hauria de fer el capítol de Dragon Ball Super. Segons s'explica, la trama del capítol d'One Piece narrarà la batalla intensa que tindrà en Luffy contra un dels seus vells amics de la primera temporada: Sanji.

Tot i això, com comento, el dia 7 d'octubre es compensarà el seguidor de Dragon Ball Super amb un episodi d'1 hora, que en el fons no és més que dos episodis emesos alhora (el 109 i 110) i que juntament amb la publicitat intermèdia assoliria aquest especial una durada total de 60 minuts. En tot cas, aquest doble episodi que es preveu èpic se centrarà exclusivament en l'esperada batalla de Jiren contra Son Goku, en què, per fi, descobrirem aquesta nova transformació del nostre Saiyan favorit.  






Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris