Com es va crear l'habitació d'Anna a 'Perverse Family' [Imatges]

Nicol Caponne comparteix imatges del procés de creació escenogràfic de l'habitació d'Anna (Anna de Ville) a Perverse Family.


Nicol Caponne és la responsable del disseny de producció i maquillatges de Perverse Family. En què consisteix la feina? Doncs de la mateixa manera que es fa al cinema i la televisió, ella s'encarrega de preparar la posada en escena perquè quan iniciï el rodatge l'escenografia i els actors/actrius llueixin perfectament.

Fa uns mesos Nicol Caponne va obrir un compte personal de Twitter, on comparteix amb els seus seguidors imatges del seu treball tant a Perverse Family, com també el de les altres pàgines germanes on treballa com són HorrorPorn, UnrealPorn, Dirty Sarah i MoviePorn. A la seva darrera publicació ha compartit imatges del procés de creació escenogràfic de l'habitació d'Anna (Anna de Ville) a Perverse Family.

Caponne també es deixa veure en una imatge, però va tapada. Tapada amb una vestimenta semblant als EPIs que utilitzen els sanitaris, evidenciant la complexitat del seu ofici.

Recordem que Nicol Caponne va ser nominada a un premi AVN (els Oscars del cinema per a adults) pel seu treball a UnrealPorn amb Zombie. Finalment, no va aconseguir endur-se el guardó. Val a dir que ella sempre treballa al costat del director Sona Martini.

Com es crea l'habitació d'Anna a Perverse Family? Aquestes són les imatges del procés de creació escenogràfic:  







Font: Twitter

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris