Com veure online 'Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni'

Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni, la continuació d'Inuyasha, serà estrenada el 3 d'octubre a les 12:00 hores (Península).


El 3 d'octubre de 2020 s'estrenarà el primer episodi de l'esperada sèrie anime Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni, la continuació d'InuyashaInuyasha va ser una sèrie d'animació japonesa basada en un manga original de Rumiko Takahashi (Ranma).

Sabem que hi ha molt fan d'Inuyasha pel món, i l'estrena de Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni a la televisió japonesa NTV (Nippon Television) és un dels esdeveniments més esperats de l'any per als otakus. Però, com veure online l'anime Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni? Us ho expliquem.

Com dèiem abans, la sèrie serà estrenada el 3 d'octubre a les 03:00 PT / 12:00 hora espanyola peninsular. La plataforma Crunchyroll ha anunciat que tindrà disponible Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni als Estats Units, Canadà, Llatinoamèrica, Europa, Orient Mitjà i Àfrica, i, per tant, això inclou tot el territori de parla hispana.

Aquí podeu veure el tràiler de Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni amb subtítols en castellà:




Aquesta és una producció de Sunrise. Està dirigida per Teruo Sato, partint del guió escrit per Katsuyiki Sumisawa, que és la mateixa persona que va escriure la sèrie animi d'Inuyasha. Per la seva banda, Rumiko Takahashi és la dissenyadora dels personatges.

Aquest és l'argument oficial:

Les filles de Sesshomaru i InuYasha van emprendre un viatge a través del temps!

Al Japó feudal, els bessons Semi-Dimoni Towa i Setsuna se separen durant un incendi forestal. Mentre busca desesperadament la seva germana petita, Towa deambula per un túnel misteriós que li envia al Japó actual, on és trobat i criat pel germà petit de Kagome, amb Sota, i la seva família.

Deu anys més tard, el túnel que connecta les dues èpoques s'ha tornat a obrir, permetent que Towa es retrobi amb Setsuna, que ara és un dimoni que treballa per a Kohaku. Però per sorpresa de Towa, Setsuna sembla haver perdut tots els records del seu germà gran.

Amb Moroha, la filla d'Inuyasha i Kagome, tots tres viatgen entre les dues èpoques en una aventura per recuperar el seu passat perdut.


Per la seva banda, Inuyasha és un manga creat per Rumiko Takahashi (Ranma) que va ser publicat a la revista Weekly Shonen Sunday el 1996, i va acabar la seva història el 2008.

A Catalunya Inuyasha va ser publicat per Glénat i la seva adaptació a l'anime es va emetre per TV3 obtenint grans índexs d'audiència. Van ser 167 episodis. Posteriorment, es va realitzar un anime-seqüela de 26 episodis titulat Inuyasha: Capítol Final, així com quatre pel·lícules OVA, totes elles editades en DVD a l'Estat espanyol.

Font: Crunchyroll

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris