Comença el rodatge de TIME CUT amb el guionista de FREAKY: "barreja entre 'Retorn al Futur' i 'Scream'"

El director i guionista de Freaky, al costat de la directora Hannah MacPherson, treballen en una pel·lícula de terror produïda per ACE Entertainment.


El director i guionista de Freaky, preparen una nova pel·lícula de terror titulada Time Cut. Aquest cop, Christopher Landon deixa la direcció i exerceix de productor, mentre que Michael Kennedy torna a escriure el guió, però aquesta vegada acompanyat de Sono Patel.

Hannah MacPherson dirigeix ​​la pel·lícula, la mateixa que va dirigir Into the Dark: Pure, llargmetratge que pertany al serial de pel·lícules de terror per a la plataforma Hulu. Segons ella, Time Cut"és una barreja entre Retorn al FuturScream". Temptador, no?

A través del compte de Twitter de Michael Kennedy ens hem assabentat que el rodatge de Time Cut ha iniciat aquesta setmana, i a més ha estat compartida una imatge del set de rodatge cortesia de ACE Entertainment (productora).

Les actrius Madison Bailey (Outer Banks) i Antonia Gentry (Ginny i Geòrgia) protagonitzen la pel·lícula.  Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris