El manga 'Cutie Honey' llicenciat per Ooso Comics

Aquests dies s'està celebrant la Japan Weekend de Madrid. En aquest esdeveniment les editorials han aprofitat per presentar algunes de les novetats que sortiran a la venda en els mesos vinents, així com desvetllar noves llicències, o comentar les que acaben de sortir a la venda.


Cutie Honey serà editat i té prevista la sortida a la venda a finals del 2018, encara que en el millor dels casos podria ser per al Saló del Manga de Barcelona.


Una de les editorials que ha impartit la seva presentació de novetats ha estat Ooso Comics, una jove editorial d'origen català que al seu catàleg hi ha el manga Mazinger Angels, una obra escrita per Go Nagai i que fins fa ben poc es tractava d'un manga inèdit a l'estat espanyol. Doncs bé, en la presentació de novetats han sortit dos noms propis: Devilman Cutie Honey, totes dues obres també amb el segell de Go Nagai.


(Cutie Honey)

L'objectiu d'Ooso Comics ara és centrar-se en Mazinger Angels, i depenent de si hi ha prou lectors portaran més toms. Respecte a Cutie Honey serà editada en dos toms (igual que l'original), i té prevista la sortida a la venda a finals del 2018, encara que en el millor dels casos podria ser per al Saló del Manga de Barcelona. Per cert, de la mateixa manera que amb Mazinger Angels, Cutie Honey també serà editada en català i castellà.

Però l'altra sorpresa d'Ooso Comics ha estat el títol de Devilman. Han reconegut el seu interès, però s'han trobat que una altra editorial espanyola ja ha fitxat la llicència, i, per tant, no el podran editar. L'editorial que actualment té els drets de Devilman és una incògnita, però és probable que de cara al proper Saló del Manga de Barcelona sortim de dubtes. En tot cas, la llicència de Cutie Honey és una grandíssima notícia per al lector.

Qui no conegui Cutie Honey es tracta d'un manga publicat originalment el 1973 i que Go Nagai el va catalogar com el primer shonen de la història protagonitzat per una dona. Tracta sobre Honey, un androide creat per un científic perquè fos la seva "filla", però que un dia descobreix que una banda criminal va assassinar el seu veritable pare. Per això, emprendrà venjança contra ells.  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris