Fecha de estreno en Netflix de GODZILLA SINGULAR POINT

Estrena mundial de la sèrie d'animació japonesa que desenvolupa una història diferent de tot el vist abans en la franquícia de Godzilla.


Godzilla Singular Point s'estrena en Netflix el 24 de juny. L'estrena serà mundial a la plataforma, tot i això, el Japó va començar a emetre el 25 de març en televisions de país.

La sèrie està dirigida per Atsushi Takahashi (Blue Exorcist). L'estudi Bones (My Hero Acadèmia) en col·laboració amb l'estudi Orange (Beastars) són els creadors de la sèrie, amb un treball d'animació que barreja de CGI i animació tradicional.

Godzilla Singular Point té 13 episodis, i desenvolupen una història diferent de tot el vist abans en la franquícia de Godzilla.

La història segueix als joves genis Mei Kamino i Yun Arikawa, investigadora i enginyer respectivament, mentre assumeixen una amenaça sense precedents amb els seus companys.

El novel·lista japonès especialitzat en ciència-ficció Toh Enjoe (L'imperi dels cadàvers) escriu els guions en el que és el seu primer projecte de televisió.

Kazue Kato, creador del manga Blue Exorcist, és qui ha dissenyat els personatges, i Eiji Yamamori (La Princesa Mononoke, El Viatge de Chihiro) s'ha encarregat de Godzilla.

Per la seva banda, Kan Sawada (pel·lícules de Doraemon) està component la música. La idol japonesa BISH és qui interpreta la cançó de l'opening, titulat "in case...,", i la banda de rock Polkadot Stingray s'encarrega de l'ending amb "Aoi" (Blue).  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris