Demoníac Tràiler de DO NOT LET HER IN de Ted Nicolaou (Terrorvision) per Full Moon Features

El director de pel·lícules Full Moon com Subspecies Puppet Master vs. Demonic Toys, Ted Nicolaou, ha dirigit Do Not Let Her In, pel·lícula de terror que s'estrena a l'abril.


És una nova producció de Full Moon que ha estat descrita com "una sensual pel·lícula de terror en dues parts". Per tant la història es reparteix en dues pel·lícules que seran estrenades en exclusiva en Full Moon Features el 30 d'abril (la primera part).

Do Not Let Her In també estarà disponible a Amazon Prime Video, Rakuten, Amazon Fire TV, Google Play i Xbox One el 10 de maig.

SINOPSI: Kelly Curran (Argo) protagonitza la pel·lícula com Amber, una artista radiant i bohèmia, la vida es converteix en un malson després de llogar una habitació a un home misteriós. Lorin Doctor (American Crime Story) interpretarà a Serena, una artista etèria amb una aura atemporal que amaga les seves energies més fosques amb un vernís d'innocència i encant. I Cole Pendery (Ments Criminals) és Ben, 1 rocker d'estar per casa, obsessionat amb el cànnabis i que confia en el seu sentit de l'humor abans que en la seva intel·ligència mentre es veu embolicat en un triangle amorós demoníac.

Ted Nicolaou ha dedicat la seva carrera cinematogràfica a treballar a la banda de Charles Band. Va començar editant pel·lícules com Tourist Trap (1979), fins que va tenir l'oportunitat a debutar com a director en Terrorvision (1986), una comèdia de terror que ha resultat ser un dels títols més emblemàtics i exitosos de l'extinta Empire.

Ja amb Full Moon, Ted Nicolaou va dirigir la saga SubspeciesDragonworld i La màgia dels gnoms entre moltes altres.

Nicolaou comenta sobre Do Not Let Her In:

Quan em va demanar [Charles Band] que participés en la seva nova llista de pel·lícules, vaig aprofitar l'oportunitat per enfrontar el desafiament de crear una pel·lícula de terror efectiva per al servei de transmissió Full Moon Features. Espero que els fanàtics del terror de tot arreu gaudeixin de Do not Let Her In, una història inquietant de joves artistes aspirants a Los Angeles, la inseguretat de les nostres percepcions i relacions, i com l'escassetat d'habitatges assequibles obre la porta a un company de cambra de l'infern.


Tràiler oficial de Do not Let Her In:




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris