Ivrea publicarà 'Devilman G' al desembre

Durant la passada edició de la Japan Weekend de Madrid, l'editorial catalana Ooso Comics va comentar que havien estat perseguint la llicència de Devilman G (també conegut com a Devilman Grimoire) però que alguna altra editorial se'ls havia avançat. Doncs bé, a la presentació de novetats de l'editorial Ivrea per al 2019 al Saló del Manga, ells han confirmat que són els que han adquirit els drets de l'obra.

Devilman G és un manga escrit i dibuixat per Takato Rui per al 40è aniversari de Devilman.


El seu objectiu és presentar a les generacions més joves la franquícia, amb una història completament nova del format original. Va començar a publicar-se a la revista Champion Red el maig del 2012 i fins al gener del 2014, component així un total de cinc toms, curiosament els mateixos que al seu dia va acabar publicant Gô Nagai amb Devilman.



L'edició d'Ivrea començarà a publicar-se la darrera setmana de desembre, amb una periodicitat bimestral fins a arribar als cinc toms que completen l'obra, respectant així el format japonès. D'aquesta manera, Devilman G encaixarà amb Shin Mazinger Zero, l'obra que actualment està publicant Ivrea que serveix com a reinici de manga de la història original de Mazinger Z, creada per Yoshiaki Tabata i Yuki Yugo.

Tot i això, el personatge de Devilman ha tingut cameos en altres obres sorgides de l'imaginari de Gô Nagai, com ara Mazinger Angels (Ooso Comics), per la qual cosa Devilman G creiem que també hagués encaixat bé amb la jove empresa editorial catalana. A més, i des de la perspectiva del consumidor, la llicència d'Ivrea implica que el manga només serà editat en un sol idioma, al castellà, mentre que si Devilman G hagués estat editat per Ooso Comics el lector també haguera tingut l'opció de llegir-lo a català. Una pena.  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris