'Diabolic', el nou one-shot de Suehiro Maruo

Diabolic serà publicat el 12 de novembre a la revista mensual Monthly Comic Beam. És l'últim manga creat pel polèmic artista japonès Suehiro Maruo.


Segurament el millor dibuixant de manga adult de l'actualitat és Suehiro Maruo, i des de fa dècades no ha parat de crear nous mangas com L'eruga, L'Ombra del Vampir o L'estranya història de l'illa Panorama. Doncs mentre seguim esperant que ens arribin les seves últimes novetats, com ara L'Infern de Tomino 4, Maruo estrenarà al Japó un nou manga one-shot que es titularà Diabolic.

Diabolic es publicarà al número de novembre de la revista mensual Monthly Comic Beam el 12 de novembre. Així ho ha fet saber la pròpia web de la revista, que a més d'anunciar la nova historieta de Maruo, ha adherit a la notícia l'eslògan "Existeix Déu en un lloc arruïnat pels focs de la guerra?". Poc més se sap sobre la història d'aquest manga, encara que venint de Maruo això serà el menys important, ja que el seu veritable valor no és el que narra sinó com ho narra.

Per gaudir a l'Estat espanyol de Diabolic haurem d'esperar força. De moment, com comentava abans, haurem d'esperar notícies sobre la publicació de l'Infern de Tomino 4 per part d'ECC Ediciones, que de moment no disposa de data. Aquest manga va ser publicat al Japó el novembre de 2019.

Esperem que durant el pròxim 25 Manga Barcelona tinguem notícies sobre més publicacions a Espanya de mangas de Suehiro Maruo.

Font: ANN, MCB

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris