'Dirty Family Orgy': El desenllaç de la bruta orgia incestuosa de Perverse Family

Dirty Family Orgy finalitza l'escena sexual incestuosa de Perverse in the Garden, l'anterior capítol de 'Perverse Family'. Brutícia, incest i misogínia es combinen en aquest brutal nou capítol de la websèrie d'èxit.


Ja està disponible el vídeo Dirty Family Orgy de la websèrie porno Perverse Family, que és la continuació del titulat Perverse in the Garden. En ell, l'orgia incestuosa practicada entre Suzan (mare), Anna (filla), Damien (fill) i Charlie (pare) acabarà fent honor a la sèrie, en propiciar a les dones de la família una pluja blanca mentre estan cobertes de fang i brutícia.

L'argument de Dirty Family Orgy és el següent (si, en té):

Aquest cap de setmana la jardineria estava fora de control. Tots van acabar entre al fang i l'hort de verdures florides. Damien va follar la divertida Suzan amb la seva gran polla i Anna va caure al fang sota el cop aclaparador de la polla de ferro de Charlie. Puta orgia surrealista al mig del jardí. Ambdues noies finalment van obtenir un abundant guarniment d'esperma calent. Granges de porcs pervertits en un munt de fang. Així hauria de ser una gran festa al jardí!


Dirty Family Orgy ha estat publicat el 15 d'abril del 2020, just una setmana després que es publiqués Perverse in the Garden. Ha estat dirigit per la cineasta habitual de la productora, com és Sona Martini, acompanyada de Nicol Caponne en el disseny de producció, és a dir, el que relaciona amb escenografia, maquillatges i vestuari.

Per veure el vídeo complet de Dirty Family Orgy de Perverse Family clica AQUÍ.

No obstant això, volem alertar que Perverse Family porta capítols amb escassa imaginació en els seus plantejaments i amb poca valentia a encarar-ne el contingut cap a l'horror. Òbviament, no és una sèrie de terror, ja que per a aquest tipus de contingut la productora ja té el seu segell Horror Porn, però creiem que el valor de Perverse Family resideix sobretot a la seva bogeria, brutícia, incorrecció i en general per la seva violència a l'aire, que en conjunt genera a l'espectador una imatge insalubre, misògina i cruel. Esperem que el futur de Perverse Family reprengui aquesta imatge salvatge de capítols anteriors que actualment està desdibuixada.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris