"Dragon Ball Movie" el 2017: Seqüela de la pel·lícula de James Wong a la vista?


Crec que des que tinc ús de la raó mai no havia seguit l'evolució d'una producció cinematogràfica fins al dia de la seva estrena com vaig fer amb Dragon Ball: Evolution. Jo només sóc un més entre els milions de fans del manga d'Akira Toriyama, i que malgrat saber-se des d'un inici que la producció de la pel·lícula pintava horrible, l'amor que tinc per l'obra original em va obligar a estar informat del projecte gairebé a diari. El resultat final de la pel·lícula és conegut per tots, va fracassar estrepitosament a causa d'una terrible adaptació que ni va voler conservar la història original, ni el carisma dels personatges, ni l'estètica, ni la música, ni res. Dragon Ball: Evolution no existeix, i ja.

Ara han transcorregut 5 anys de la seva estrena el 2009, i és possible veure un reinici de la franquícia? Recordo encara quan es va estrenar la pel·lícula del 2009 que es parlava d'una seqüela titulada "Dragon Ball: Reborn", que segons alguns rumors es deia que els Sayans arribarien a la Terra, entre ells Vegeta. Finalment, després del desastre de la pel·lícula de James Wong, es va oblidar aquesta possible seqüela i no va ser més que una anècdota portada a l'oblit. Però, la Fox, productora de la pel·lícula i propietària dels drets per fer més pel·lícules de Bola de Drac, abans d'estrenar-se Dragon Ball: Evolution va comentar que la seva intenció era fer una trilogia, que la seva intenció era entrar a la saga "Z ", i poca cosa més es va saber, però en tot cas els actors i equip tècnic que van donar vida a Goku i companyia havien de seguir lligats a la franquícia. El més curiós de tot és que actualment a IMDB ha aparegut una nova pel·lícula prevista per al 2017, i és clar, això ha fet activar l'alarma als seguidors de l'obra de Toriyama.

Motius? És clar que la pel·lícula Bola de Drac: La batalla dels déus, després del seu inqüestionable èxit a taquilla, ha pogut propiciar la idea de reactivar la franquícia o fins i tot començar-la de nou, corregint errors, a més de poder aprofitar 8 anys més d'avenços tecnològics per FX, etc. Sigui com sigui, IMDB ens ha posat en alerta i caldrà estar atents a possibles notícies oficials en el futur.

Això sí, també és cert que qualsevol persona pot fer una nova fitxa a IMDB i difondre un rumor, però cal no oblidar que la FOX segueix tenint els drets de la franquícia, i qui sap si després de l'èxit de Dragon Ball: La batalla dels déus s'han animat a fer una altra pel·lícula.  





ACTUALITZACIÓ: El nou projecte finalment serà una altra producció d'anime. 



Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Broder fíjate que tantos actores estudios y no quieren dar una película muy bien llevada como la de man of steel si dragón Ball desde la destrucción del planeta de goku su trascendencia como clase baja tiene de donde sacar. Y Michael bay disque había rumores y todo queda en nada ..que marvel la haga para que saque una buena pelicula

    ResponElimina
  2. Broder fíjate que tantos actores estudios y no quieren dar una película muy bien llevada como la de man of steel si dragón Ball desde la destrucción del planeta de goku su trascendencia como clase baja tiene de donde sacar. Y Michael bay disque había rumores y todo queda en nada ..que marvel la haga para que saque una buena pelicula

    ResponElimina
    Respostes
    1. Lo único que veo probable a día de hoy es una live action digital, igual colo han heho ya con Saint Seiya, Harlock y demás. Creo que una película con actores hay mucho riesgo al desastre. De hecho, Dragon Ball es japonés, y si Japón no se lo ha planteado nunca (que tienen los derechos) es que no lo ven claro a día de hoy que puede funcionar.

      Elimina
  3. Se puede lograr porque no liga de la justicia. Los vengadores. Hagan un dragón Ball oscuro o para toda edad se puede el error de dragonball evolución fue la historia muy forzada. Como nunca vieron al personaje de goku. Como con prisa y elenco frustrado. Un goku joven con cuerpo atletico seria bueno como el reinicio de spiderman claro que este spiderman es muy delgado. Goku tiene que imponer fuerza y comedia. La historia ni seria como Star wars pero se pueden guiar en Star wars y man of Steel. Director serio y guionista con seguridad de este anime y se darían 6 pelis lo menos

    ResponElimina
    Respostes
    1. El problema principal que tuvo "Dragon Ball Evolution" fue sobretodo el no definir bien los personajes, especialmente a su principal, Goku. Se hace raro ver a Goku interesado por mujeres, acudiendo al instituto, y en general tener como motivación principal la mejora en el entrenamiento de artes marciales su interés por ChiChi. Es absurdo. También lo es el personaje de Mai, la caracterización de Mutten, el planteamiento occidental, o la historia en sí. De hecho, no hay nada decente en la película y por eso en su día James Wong llegó a pedir perdón a los fans de Dragon Ball por este despropósito de película.

      Ahora bien, si me preguntas: que tipo de película de Dragon Ball adaptada al cine crees que puede salir bien artísticamente? Pues yo siempre respondo lo mismo: que hagan una película íntegramente en CGI igual que han hecho con Harlock, Saint Seiya, etc. Ya será algo distinto, una adaptación que da más opciones a una semejanza notable con el producto original, y según el resultado que tenga y obtenga en taquilla, luego plantearse un paso más e intentar la live-action.

      Pienso que hay que ser muy cuidadosos con Dragon Ball. Su universo es gigantesco tanto en historia como elenco de personajes, también estética, música, combates, etc. Es complicado adaptarlo en un metraje limitado a poco más de 2h -siendo generosos-.

      Elimina
  4. Se puede lograr porque no liga de la justicia. Los vengadores. Hagan un dragón Ball oscuro o para toda edad se puede el error de dragonball evolución fue la historia muy forzada. Como nunca vieron al personaje de goku. Como con prisa y elenco frustrado. Un goku joven con cuerpo atletico seria bueno como el reinicio de spiderman claro que este spiderman es muy delgado. Goku tiene que imponer fuerza y comedia. La historia ni seria como Star wars pero se pueden guiar en Star wars y man of Steel. Director serio y guionista con seguridad de este anime y se darían 6 pelis lo menos

    ResponElimina