'Dragon Ball Super: Broly' ja ha recaptat 100 Milions de Dòlars a tot el món

Dragon Ball Super: Broly hauria superat en ingressos la pel·lícula amb més guanys de la franquícia, que va ser Dragon Ball Z: Resurrection 'F'


Ja passat el cap de setmana d'estrena de la pel·lícula Dragon Ball Super: Broly, és moment de fer balanç de taquilla de la pel·lícula, tot i que encara es pot veure a alguna sala de cinema.

Però abans d'entrar en el que ha passat a l'Estat espanyol, crec prioritari explicar el que ha passat a escala mundial, perquè és gairebé d'escàndol. I és que segons el diari japonès The Mainichi Shimbun (i que se'n fa ressò el portal Mantan Web), Dragon Ball Super: Broly hauria recaptat a tot el món uns 100 milions de dòlars, unes xifres calculades fins el 3 de febrer. Això sense comptar que encara es pot veure la pel·lícula a sales de cinema, el futur home vídeo, i la infinitat de marxandatge que ja es pot comprar.

Per tant, ja es pot dir ben alt que Dragon Ball Super: Broly ha superat en ingressos la pel·lícula amb més guanys de la franquícia, que va ser Dragon Ball Z: Resurrection 'F'. Aquesta xifra tan alta sobretot es concentra en la recaptació japonesa, que va arribar als 35,43 milions de dòlars (tot i que Toei confia a continuar ascendint aquesta xifra fins als 44 milions), i als Estats Units i al Canadà que es va elevar als 29 milions.

Respecte a l'estrena de Dragon Ball Super: Broly a l'Estat espanyol, no oblidem que "només" es va poder veure a 280 sales de cinema, una xifra inferior a una gran estrena cinematogràfica, però que bat rècords quant a una estrena de pel·lícula d'animació japonesa. A això, el públic va respondre, i es va poder notar el primer dia d'estrena el divendres 1 de febrer, posicionant-se la pel·lícula al TOP1 de pel·lícules més vistes aquest dia, sent així la primera pel·lícula d'anime a aconseguir-ho a Espanya. El segon dia es va posicionar al Top 4, i diumenge al Top 3. En total, en 3 dies en cartellera, Dragon Ball Super: Broly va aconseguir recaptar 1 milió d'euros a l'Estat espanyol (1,14 M$).

Davant d'aquestes xifres només podem aplaudir Selecta Visió, Toei Animation, Tatsuya Nagamine i en general tot aquell que ha treballat perquè tot això hagi sortit així de bé. Esperem que hi hagi moltes més estrenes d'anime a l'Estat espanyol, també dolades en català i èuscar, perquè el públic ha demostrat que respon. I llarga vida a Bola de Drac!

Font: Mantan Web

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris