DRAGON BALL SUPER tindrà una continuació


Notícia bomba la que s'ha pogut escoltar avui, 30 d'octubre del 2015, al Saló del Manga de Barcelona. Segons ha revelat Norihiro Hayashida (productor de Dragon Ball Z: La Resurrecció de "F") durant la seva compareixença davant dels fans, en un futur hi haurà més material de Dragon Ball Z.

En paraules textuals de Hayashida "Dragon Ball Super tindrà continuïtat, i en aquesta continuïtat es detallarà més la història de la Battle of Gods i la de Resurrection of "F"". I de moment aquestes misterioses paraules són l'única cosa que coneixem, i segurament així seguirem un bon temps, ja que Dragon Ball Super encara s'està emetent a Fuji TV (Japó) i ni tan sols ha arribat a l'equador. Per si no n'hi hagués prou, Dragon Ball Z: La Resurrecció de "F" encara no s'ha estrenat en cinemes en alguns països, per la qual cosa ara a Hayashida el que més el preocupa és la campanya promocional de la pel·lícula i la seva recaptació econòmica.

El que sí que és cert i ja puc confirmar, és que aquest nou material de Dragon Ball serà un llargmetratge, si és que ens fiem de les paraules que el mateix Hayashida va dir en una entrevista realitzada als companys de Ramen per a dos.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris