Barcelona acollirà la 'Dragon Ball World Adventure'

Es tracta d'una exposició on el visitant podrà adquirir articles de col·leccionista i descobrir notícies exclusives sobre l'obra d'Akira Toriyama


De cara al proper 25 Manga Barcelona, ​​a l'apartat d'exposicions, el visitant podrà anar a la Dragon Ball World Adventure. Es tracta d'una exposició que fins ara ha circulat per set ciutats dels Estats Units, i una més al Canadà. El visitant hi podia adquirir articles de col·leccionista i descobrir notícies exclusives sobre l'obra d'Akira Toriyama. Aquest any, amb motiu del Manga Barcelona, ​​l'esdeveniment es globalitza i aterrarà a la ciutat comtal, a més de set ciutats més de tot el món.

El 25 Manga Barcelona acollirà la mostra Dragon Ball World Adventure, l'inici del qual tindrà lloc a la mateixa Comic-Con de San Diego i continuarà a Nova York, Mèxic, Alemanya, la Xina i el Japó. Al mig, passarà per Barcelona on Goku i els seus amics se sumaran a la festa dels 25 anys de Manga Barcelona.

Dragon Ball World Adventure és un emocionant recorregut que dóna vida al món de Dragon Ball. A més de la d'exposició s'ha confirmat el llançament de marxandatge exclusiu durant la gira, com són algunes figures de col·leccionisme, algunes de tan esperades com la de Gogeta a Super Saiyan Blue de la línia Figuarts Zero de Bandai. Però no només això, sinó que al Dragon Ball World Adventure també hi haurà presència de videojocs, com són el futur Dragon Ball Z: Kakarot entre d'altres.  


Llistat de figures de Bola de Drac exclusives per a l'esdeveniment:


  • Son Goku Kid (S.H. Figuarts)
  • Goku Black Super Saiyan Rose (S.H. Figuarts)
  • Golden Frieza (S.H. Figuarts)
  • Ultimate Son Gohan (S.H. Figuarts)
  • Gogeta en Super Siyan Blue/ Super Saiyan (S.H. Figuarts)


(Gogeta en Super Saiyan Blue/ Super Saiyan (S.H. Figuarts))


Trobaràs tota la informació de Dragon Ball World Adventure a www.db-tour.com.

A continuació us deixo amb un vídeo promocional del Dragon Ball World Adventure:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris