El 38 Còmic Barcelona es posposa al 2021

Ficomic assegura que ha valorat totes les possibilitats, però no podien garantir la seguretat ni el benestar del públic. D'altra banda, actualment treballen en un programa de continguts que aviat estarà disponible a la seva pàgina web


Finalment es confirma el que es veia venir: el 38 Còmic Barcelona es posposa al 2021. Aquesta decisió presa per Ficomic és deguda a l'actual situació de pandèmia global per la COVID-19, i a les dificultats per trobar una solució que permeti fer viable l'esdeveniment amb completa seguretat per a les persones que hi participin. Asseguren que han valorat totes les possibilitats.

A la nota de premsa expressen també la seva tristesa per la decisió de no realitzar el 38 Còmic Barcelona el 2020, i posposar-ho el 2021. Comenten:

La nostra prioritat sempre ha estat garantir la seguretat i benestar del nostre públic, expositors, col·laboradors, equip i de totes les persones involucrades en fer possible el Còmic Barcelona.


D'altra banda, també informen que l'equip organitzador de l'esdeveniment està treballant actualment en un programa de continguts per a la pàgina web, que servirà perquè els fans del còmic puguin gaudir de la seva passió aquests dies de confinament. No han donat dates de quan estarà disponible ni tampoc quin tipus de contingut relacionat amb el còmic es tracta.

Seguirem atents a qualsevol novetat.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris