El capítol 130 de 'Dragon Ball Super' col·lapsa web de streaming

Crunchyroll es va col·lapsar davant del fort volum d'espectadors que van sol·licitar veure l'episodi 130 de Dragon Ball Super


S'ha parlat molt els últims dies sobre l'episodi 130 de Dragon Ball Super. Les expectatives creades pel públic amb motiu de l'imminent final de la sèrie d'animació són molt altes, en part gràcies a l'alta qualitat artística que aconsegueix Toei Animation en l'animació del present Torneig de Poder. L'episodi 130 de Dragon Ball Super prometia el desenllaç del combat entre Goku i Jiren, i segons la productora japonesa és el penúltim episodi de l'anime.

L'única opció de veure el més recent episodi de Dragon Ball Super al cap de pocs minuts d'estrenar-se al Japó, és a través de la plataforma Crunchyroll, un servei legal de transmissió via Internet. El servei ofereix la difusió de l'anime en streaming, HD i subtítols en espanyol.


(Crunchyroll col·lapsada)

Arribem a diumenge 18 de març, dia de l'emissió de l'episodi 130. L'episodi va començar amb normalitat a Crunchyroll.com, però a mitjan baralla entre Goku i Jiren els espectadors van veure com el servei va deixar de funcionar. Eren cap a les 03.00 hores de la matinada. El missatge que els apareixia en pantalla era el següent: "Un error ha passat. Ho sentim. Un equip de shinobis (ninjas) està treballant per portar el teu anime de tornada. Gràcies per la teva paciència" [foto superior]. El motiu era d'esperar: Crunchyroll es va col·lapsar davant del gran volum d'espectadors que van sol·licitar veure l'episodi 130 de Dragon Ball Super. Això va passar perquè hi havia més persones veient l'episodi simultàniament de les que el servidor de Crunchyroll podia suportar. La resposta per part de la plataforma als espectadors va ser ràpida, i es va difondre a través de xarxes socials:



TRADUCCIÓ: Estem fent tot el possible perquè pugueu veure l'episodi que tots hem estat esperant. Entenem la vostra frustració i estem lluitant de valent per tornar al 100%.

Com sempre, agraïm els vostres comentaris. Us mantindrem actualitzats! Gràcies!!!



Òbviament, els espectadors, que paguen mensualment una quota per gaudir del servei, es van mostrar molestos amb Crunchyroll a través de múltiples piulades. En tot cas, el servei es va restablir en unes hores.

La sèrie Dragon Ball Super finalitza el dissabte 24 de març a la xifra de 132 episodis.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris