El Manga Barcelona presenta el seu nou canal en línia, el 'Manga on Demand'

FICOMIC vol deixar clar que l'obertura d'aquest canal en línia no significa que el 26 Manga Barcelona es cancel·li.


Si bé fa unes setmanes FICOMIC va llançar el canal en línia del Comic Barcelona, ​​ara ja està disponible també el del Manga Barcelona. Aquest canal de YouTube, el Manga on Demand, oferirà diferents activitats relacionades amb el manga, com ara conferències, entrevistes a autors, concursos i classes de cuina.

A més, aquest canal servirà perquè otakus de tot el planeta puguin gaudir de les activitats que faci el Manga Barcelona. D'aquesta manera, l'entreteniment, la promoció i la divulgació de la cultura japonesa no es limitarà a les activitats impartides a Fira de Barcelona durant quatre dies d'octubre, sinó que els aficionats a la cultura japonesa i al manga podran gaudir del Manga Barcelona durant tot l'any a qualsevol lloc del món.

Tot i això, FICOMIC vol deixar clar que l'obertura d'aquest canal en línia no significa que el 26 Manga Barcelona es cancel·li, simplement serà un complement a les seves activitats.

Aquesta és la programació més immediata del Manga on Demand:


  • Dimecres 6 de maig: S'emetrà el Videomaton 25è aniversari Manga Barcelona, ​​una instantània en què es podran veure imatges del quart de segle d'existència de l'esdeveniment.

  • Dijous 7 de maig [17:00]: Santi Casas, Luis Montes, Ana Oncina, Laia López, Judit Mallol, Raquel Trave, Toni Caballero, Sergio Hernández, Ana C. Sánchez i David Hernando (editor de Planeta Còmic) ens parlaran de la portada de Planeta Manga núm. 4. Aquesta xerrada comptarà amb la moderació d'Oriol Estrada.


  • Dimarts 12 de maig [18:00]: Es farà l'Otaquiz, on podràs demostrar els teus coneixements sobre el món del manga.


  • Dijous 14 de maig [18:00]: Si vols viatjar al Japó, aquesta secció t'interessa. El meu Japó Favorit serà un espai on es parlarà sobre el Japó favorit de convidats especials del món del manga i que estan en contacte amb aquest país. Per a aquesta primera entrega assistirà com a convidat Ken Niimura, qui parlarà dels seus espais favorits.


  • Divendres 15 de maig [18:00]: Els amants de la gastronomia japonesa estaran de sort amb aquesta secció, s'hi faran classes de cuina japonesa.


  • Dimarts 19 de maig [18:00]: Arrancarà la secció Mi Manga Favorito, on autors i divulgadors otakus, ens donaran els seus Top 5 manga i ens explicaran per què són els seus favorits. Per inaugurar la secció estarà present a la conferència el youtuber Bamf.


  • Dimecres 20 de maig [18:00]: La conferència La història de World Cosplay Summit a Manga Barcelona amb Nezumi Cosplay.



En els dies vinents s'anunciaran noves activitats que aniran donant vida al Manga on Demand, les quals seran anunciades a les xarxes socials i pàgina web de FICOMIC.

El 26 Manga Barcelona es realitzarà entre els dies 29 d'octubre i 1 de novembre a Fira de Barcelona.  

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris