El manga 'Fly' tindrà una preqüela

Aquest nou manga serà una preqüela centrada en el personatge d'Ivan, just abans que conegués Fly i els seus amics.


A través d'un vídeo en streaming al 'Dragon Quest Day', ha estat revelat el primer tràiler del remake de Les Aventures de Fly. El seu títol internacional és Dragon Quest: The Adventure of Dai, i el primer episodi s'emetrà per TV Tokyo l'octubre de 2020.

Aquest anunci finalment anirà acompanyat de la publicació d'un nou manga que expandirà la història de Les Aventures de Fly. Ho publicarà Shueisha, que és qui vaig posar la llicència, i serà una preqüela centrada en el personatge d'Ivan, just abans que conegués Fly i els seus amics.

Recordem que el manga original adaptava les parts II i III del videojoc de fantasia Dragon Quest, i que va ser creat pel guionista Riku Sanjo i el dibuixant Koji Inada. Doncs bé, els encarregats d'elaborar aquest manga són Riku Sanjo, que tornarà a escriure la història, però aquesta vegada serà dibuixada per Yûsaku Shibata (Zipman!!, Yoakemono). Val a dir que Shibata va acabar de publicar Zipman!! a la revista Weekly Shonen Jump de Shueisha el 6 d'abril de 2020 passat.

De moment no hi ha cap data de publicació prevista.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris