El parentesc de Goku i Mickey Mouse


Un dels principals obstacles que s'han trobat diferents productores cinematogràfiques a l'hora d'intentar fer una daptació cinematogràfica amb actors reals de Bola de Drac, és la complexitat que els suposa imaginar com hauria de ser el cabell de Goku. Els coreans ho van intentar, també xinesos, i fins i tot la Fox ho va intentar, per acabar dissenyant tots ells un cabell que finalment va quedar HORRIBLE. És el que hi ha, Goku té un cabell molt rar i impossible d'adaptar a la realitat sense quedar realment lleig, però potser sabeu d'on va treure la inspiració Toriyama per dissenyar Goku amb aquest aspecte? Ni més ni menys que a Mickey Mouse, la icona de la Walt Disney.

Si us fixeu, una de les particularitats de Mickey és que és igual el punt de vista des del qual observem el personatge, ja que sempre seran orelles perfectament rodones. Una cosa similar passa amb Goku, concretament amb els seus cabells, ja que mirem com mirem la seva forma mai canvia, mantenint aquests flocs davanters i els altres del darrere, adaptant-se sempre a la perspectiva que li volgués donar Toriyama al dibuix. I això en realitat no és més que una tècnica per simplificar el dibuix, perquè si ens fixem bé, sempre hi ha un triangle imaginari entre el nas i el floc davanter i del darrere, una cosa equivalent al que passa amb Mickey Mouse, però canviant aquesta vegada els flocs per orelles. És curiós, fixeu-vos:





I què passa al Goku de la dreta? Com es pot apreciar els cabells de Goku ha canviat de disseny, i resulta ser el mateix que utilitza Toriyama per als Super Sayans o Vegeta, per exemple, on ja no té res a veure amb Mickey Mouse i, per tant, ja seria tema a part.  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris