El tráiler en castellano de MALIGNO de James Wan te dará pesadillas

Warner Bros estrena Maligno en sales de cinema el 3 de setembre.


El director d'InsidiousSaw i Expedient Warren torna aquest 2021 amb una nova pel·lícula de terror titulada Maligno (Malignant). S'estrena el 3 de setembre en sales de cinema de la mà de Warner Bros i ja disposa de tràiler oficial en castellà.

La pel·lícula centra la seva atenció en Madison, una dona paralitzada per visions impactants d'assassinats esgarrifosos, i el seu turment empitjora quan descobreix que aquests somnis de vigília són, de fet, realitats aterridores.

Està protagonitzada per Maddie Hasson (We summon the darkness), Mckenna Grace (Annabelle torna a casa), Annabelle Wallis (Annabelle), Jake Abel (The Lovely Bones), George Young (Scandal), Ingrid Bisu (La Monja), Michole Briana White i Jacqueline McKenzie (Deep Blue Sea).

Maligno inicialment tenia previst titular-se "Silvercup". La premissa argumental esmentada abans es desenvolupa com una pel·lícula de terror giallo al més pur estil Vermell Fosc o L'Ocell de les plomes de cristall, tal com ha anunciat James Wan en alguna ocasió. Això és una cosa que s'aprecia en la il·luminació de la pel·lícula així com el mateix pòster oficial.  



(Póster espanyol Maligno)


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris