Els creadors de la primera saga de "Dragon Ball Super" convidats al Saló del Manga

La col·laboració entre Selecta Visión i Ficomic portarà Masatoshi Chioka i Hiroyuki Sakurada a Barcelona.


En comptagotes es van coneixent els convidats oficials per al proper Saló del Manga de Barcelona, ​​quan falten un parell de setmanes perquè iniciï l'esdeveniment. Falten per conèixer els que portaran algunes editorials com ECC, o altres que ja han confirmat que no portaran ningú, com Ivrea, pel fet que no han arribat a cap acord amb els que es van marcar com a objectiu de portar. Doncs bé, recentment s'han conegut els convidats que vindran al Saló de la mà de l'editorial Selecta Visión: MASATOSHI CHIOKA i HIROYUKI SAKURADA, coincidint amb l'estrena en DVD i Blu-ray dels primers episodis de Dragon Ball Super.

Tots dos són el director i productor de la primera saga de Dragon Ball Super, i encara que aquesta no sigui una gran presentació a causa de la baixa qualitat de la sèrie als seus inicis, el cert és que són gent que poden donar infinitat de respostes a totes les preguntes que ens puguem fer sobre aquest inici tan polèmic, i també pel futur de la franquícia. Tant de bo pugui entrevistar-los. Sigui com sigui, aquests grans convidats, visitaran el Saló del Manga i faran una taula rodona davant del públic perquè tot aquell interessat els pugui preguntar què vulgui.

D'altra banda, Selecta Visión ha organitzat una sessió de signatures amb tots dos. Segons s'ha comentat, el Saló facilitarà una il·lustració als assistents que MASATOSHI CHIOKA dedicarà a cada fan que s'hi acosti. Això sí, no tot és tan bonic, ja que per aconseguir-ho, abans de tot, el subjecte interessat s'haurà d'apuntar a través d'una web i entrarà a un sorteig. Els guanyadors es donaran a conèixer a través del correu electrònic facilitat a la inscripció el pròxim 30 d'octubre. Si no reps cap correu electrònic no tindràs cap signatura de MASATOSHI CHIOKA.

Els dies i hores disponibles per a la sessió de signatures són les següents:

-Divendres 3 de Novembre: a les 17:30h al Palau 2, Stand Selecta Visió.
-Dissabte 4 de Novembre: a les 17:30h al Palau 2, Stand Selecta Visión.
-Diumenge 5 de Novembre: a les 11:00h al Palau 2, Stand Selecta Visió.


Vida i obra:

Masatoshi Chioka és un director d'animació nascut a Hiroshima, Japó, el 1973. Va començar la seva carrera com a director a Digimon Frontier (2002), i ha dirigit també Kamisama Kazoku (2006), Hakaba Kitaro (2008), Gashbell!! (2003-2006), Saint Seiya Omega (2012) i World Trigger (2014)... A més de molts altres títols. També va participar en la creació de storyboards per a les pel·lícules Space Pirate Captain Harlock i Dragon Ball Z Battle of Gods el 2013.

Un dels seus últims treballs ha estat la direcció de la primera saga de Dragon Ball Super, el llançament del qual a Espanya en DVD i Bluray presentarà durant el Saló del Manga.

Hiroyuki Sakurada nascut a Tòquio el 1971. Des del 1995 ha estat al càrrec de la producció de Digimon, Saint Seiya Capítol d'Hades, Interstella 5555Ge-Ge-Ge no Kitaro i One Piece.

Els seus darrers treballs de producció han estat la pel·lícula de One Piece Gold i Dragon Ball Super.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris