Els "youtubers" de 'THE DEEP HOUSE' troben el terror sota l'aigua

Els directors d'A l'Interior tornen aquest 2021 amb una nova pel·lícula de terror rodada sota l'aigua.


Els directors de l'ultraviolenta A l'Interior, Julien Maury i Alexandre Bustillo, preparen el llançament d'una nova pel·lícula de terror titulada titula The Deep House. Ara a través de BD hem vist una bateria d'imatges que per fi ens mostren l'horror sota l'aigua.

Gran part de la pel·lícula és subaquàtica, tot un repte cinematogràfic per a tots dos cineastes francesos. Els directors expliquen així l'argument de The Deep House:

El que inicialment va ser una troballa única aviat es converteix en un malson quan entenen que la casa va ser l'escenari de crims atroços. Atrapats, amb les seves reserves d'oxigen caient perillosament, Tina i Ben s'adonen que el pitjor està per venir: no estan sols a la casa.


El repartiment l'integra James Jagger i Camille Rowe, qui interpreten Ben i Tina.

Radar Films produeix The Deep House, i Apollo Films la distribuirà en territori Francès. Es preveu l'estrena a França a finals de 2021.

Alexandre Bustillo i Julien Maury van presentar a Festival de Sitges 2020 el seu últim film, el slasher Kandisha (2020). Anteriorment es van aventurar a rodar als Estats Units Leatherface (2017). Les seves pel·lícules més aclamades van ser A l'Interior (2007), Livid (2011) i Among the Living (2014).  
















Web Oficial

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris