Els zombis de 'School Live!' podrien arribar a Espanya

L'agència de vendes internacional Sentai Filmworks cerca distribució de la pel·lícula d'acció real i minisèrie School Live! (Gakkô-gurashi!) a l'estat espanyol


La pel·lícula i mini-sèrie live action School Live! (Gakkô-gurashi!) tindrà distribució a Espanya. Si més no, aquesta és la intenció de l'agència de vendes internacional Sentai Filmworks, que ha adquirit la llicència de totes dues produccions a la recerca de distribuïdors de tot el món, també a l'estat espanyol.

School Live! parteix del manga original de Sadoru Chiba i Norimitsu Kaiho, de les quals va ser adaptada al cinema per Issei Shibata i titulada SCHOOL-LIVE! (Gakkô-gurashi!), en què apareixen actrius que són membres del grup idol Last Idol. La pel·lícula va ser estrenada el 25 de gener del 2019. Poc després es va confirmar el llançament d'una preqüela SCHOOL-LIVE! Another Story (Gakkō XXX ~Mō Hitotsu no Gakkō Gurashi!) en format de mini-sèrie de 4 episodis.

Sentai Filmworks vol distribuir la pel·lícula i la minisèrie als Estats Units, Canadà, Regne Unit, Irlanda, Austràlia, Nova Zelanda, Amèrica Llatina, països nòrdics, Països Baixos, Portugal, i Espanya.

Al Japó van ser estrenades a Amazon Prime Video.

School Live! tracta sobre un grup de noies que s'han quedat a viure a una escola per sobreviure a l'atac dels zombis.

La minisèrie és una història protagonitzada per Hinako Sakurai, Rena Takeda, Ei Morisako, Mio Yūki i Nonoka Ono. Se centra en diversos estudiants de l'escola secundària privada Megurigaoka, inclosos un parell d'estudiants de tercer any, dos estudiants de segon any que són amics de la infància, però que tenen una relació tensa i un estudiant de tercer any que es preocupa de tenir diferents punts de vista dels amics.



La pel·lícula és dirigida per Issei Shibata, director del thriller adolescent The Chasing World i la seva seqüela. El repartiment de la pel·lícula està encapçalat per Nonoka Ono (Ju-on: The Final) i Midori Nagatsuki, Wakana Majima, Rio Kiyohara i Nanami Abe, així com els membres del grup Last Idol.

Les actrius membres del grup Last Idol, són Nanami Abe (LaLuce) com Kurumi Ebisuzawa, Midori Nagatsuki (LaLuce, Chou Cream Rockets) com Yuki Takeya, Wakana Majima (Someday Somewhere) com Yūri Wakasa, i Rio Kiyohara (Someday Naoki.

Tràiler oficial subtitulat School Live! (Gakkô-gurashi!):



School Live! és un manga seinen amb zombis creat per Norimitsu Kaiho i dibuixada per Sadoru Chiba. Va començar a publicar-se el 2012 per a la revista Manga Tine Kiara Forward fins al 2015, arribant als 12 toms.

Font: ANN

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris