Filmax produeix el documental [REC]: TERROR SIN PAUSA

L'estrena coincidirà amb el 15 aniversari de [REC], dirigida per Jaume Balagueró i Paco Plaza.


El found footage és una fórmula cinematogràfica rendible: barata a producció i eficaç a taquilla. Aquestes pel·lícules de terror amb metratge trobat, en què la por es transmet des del punt de vista de la càmera, van tenir el seu moment àlgid amb El Projecte de la Bruixa de Blair (1999), un èxit comercial que va precedir la producció d'altres pel·lícules del mateix estil, com la catalana [REC].

Produïda per Filmax el 2007, [REC] va ser l'inici d'una saga que s'acull a tres seqüeles i va inspirar un remake nord-americà protagonitzat per Jennifer Carpenter, Quarantine (2008). Altres pel·lícules d'èxit que van trencar rècords de taquilla com Paranormal Activity, L'exorcisme d'Emily Rose o la recent Host beuen del seu èxit.

En 2022 es compliran quinze anys de l'estrena de [REC] i per això els seus creadors, al costat del suport de Filmax, treballa en la producció d'un documental titulat [REC]: Terror Sin Pausa.

El documental comptarà amb entrevistes als directors de la pel·lícula, Jaume Balagueró i Paco Plaza. A més dels productors Julio Fernández, Carlos Fernández, Carlos Rojano i Oriol Maymó. El director de fotografia Pablo Rosso, el dissenyador d'efectes especials David Ambit, i els actors Manuela Velasco, Carlos Lasarte i Javier Botet


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris