Hideaki Anno escriu i dirigeix 'Shin Kamen Rider': Estrena a cinemes març 2023

 

El creador de Neon Genesis Evangelion s'encarrega de dirigir l'homenatge que prepara Toei Animation al 50è aniversari de Kamen Rider


Hideaki Anno (Evangelion) escriu i dirigeix ​​Shin Kamen Rider, l'homenatge que farà la productora Toei Animation a la franquícia Kamen Rider pel seu 50è aniversari. La pel·lícula serà estrenada el març de 2023 en cinemes del Japó.

Així ho va anunciar Toei a través del seu canal de YouTube amb un primer tràiler:



Anno ha comentat el projecte "Fa cinc dècades, gairebé tots els nens de l'escola primària estaven captivats per l'heroi de mida natural Kamen Rider. Jo no en vaig ser l'excepció. Vaig llançar aquest projecte amb el desig de tornar una mica pels grans regals que vaig rebre dels programes de televisió fa cinc dècades, en forma de pel·lícula cinc dècades després."

A més, el cineasta japonès ha confessat que aquesta producció es va començar a preparar fa sis anys. Tot i això, altres projectes en què ha estat implicat com Evangelion 3.0+1.0 i Shin Ultraman, així com els estralls de la pandèmia de Covid-19, han fet retardar el projecte uns dos anys.

Evangelion 3.0+1.0 va ser estrenada a cinemes del Japó fa unes setmanes, i ja ha venut 4,5 milions d'entrades. Shin Ultraman ho farà a l'estiu.

Kamen Rider va ser creat pel dibuixant Shōtarō Ishinomori el 1971, i el mateix any va ser llançament un serial animi a la televisió japonesa. Pertany al gènere tokusatsu. La sèrie va tenir diverses temporades així com nombroses pel·lícules produïdes totes elles per Shinichiro Shirakura.

L'editorial catalana Ooso Comics va anunciar al passat Manga Barcelona Limited Edition que ha adquirit els drets del manga de Shotaro Ishinomori. Seran 3 toms amb pàgines en color.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris