HOTEL MELÁNGEL, curtmetratge musical amb zombis i compromís ètic al col·lectiu LGTBIQ+

Esteve Rovira (La Riera) i Manel Bonany (El Cor de la Ciutat) uneixen esforços en aquest curtmetratge de terror amb música original d'Elena Gadel (Com si fos ahir)


Nombroses cares conegudes de l'audiovisual català uneixen esforços a l'Hotel Malángel, un projecte de curtmetratge que promou el compromís social i inclusiu a través d'una història de terror amb elements musicals.

Esteve Rovira (El cor de la ciutat, La Riera) n'és el director, i hi participen talents com Octavi Pujades (Cega a cites, Cos d'elit), Zack Gómez (Amar és per sempre, xHoxB), Zuria Gómez (Sky Rojo). L'actriu Anna Senan (Centre mèdic) és la protagonista del curt, interpretant Malàngel.

Hotel Melángel presenta la història d'una famosa estrella mundial, una jove cantant amb molta projecció que adquireix el seu propi hotel per allotjar-s'hi i organitzar concerts privats per als seus fans i amics. Durant una nit, un sobtat brot zombi converteix el lloc en un parany mortal que porta els hostes a iniciar una carrera desesperada per la supervivència.

Manel Bonany (Estació d'enllaç, El cor de la ciutat) ha escrit el guió i a més exerceix com a compositor i productor executiu; Imma de Miguel, productora i directora de càsting; Tián de Pascual, actor i productor; i l'experimentat Fèlix Bonnin n'és el director de fotografia.

Segons llegim a la nota de premsa, el curt busca entretenir i remoure consciències sobre aspectes socials rellevants de la nostra actualitat. El guió incideix en la construcció de la identitat dels dos personatges principals, Álex (Zack Gómez) i Malàngel (Anna Senan), en les seves decisions personals i en la imatge de la figura pop com a artifici.

Planteja un relat arriscat ple d'ombres on la línia fina entre l'heroi i l'amenaça es dilueix. Una història que demostra que, de vegades, els pitjors monstres són entre nosaltres.

Hotel Melángel es marca un compromís ètic i la seva vinculació al col·lectiu LGTBIQ+. A això es refereix l'actor trans Zack Gómez:

Aquest és el veritable camí per mostrar aquestes realitats a la societat, a la cultura, al cinema i als mitjans. Introduir personatges diversos que s'enfronten a la vida sense donar únicament valor a una petita part dels que són. Allunyar-nos dels estereotips i posar davant del públic aquestes vivències des de la quotidianitat. Perquè les persones trans no patim perquè som qui som, patim quan som únicament etiquetats com això.


Vídeo de presentació Hotel Melángel:



Enigma Iris i Maluse Films produeixen el curt. El rodatge es realitzarà al BW Hotel Alfa Aeroport de Barcelona.

Elena Gadel, participant a Operación Triunfo i actualment actriu a la telenovel·la de TV3 Com si fos ayer, interpreta la cançó del curtmetratge. I és que Hotel Malángel es presenta com una peça de gènere amb videoclip i cançó original.

Aquest curt està concebut com a carta de presentació del personatge de Malàngel i avantsala d'un guió amb projecció de sèrie o llargmetratge.

Podeu col·laborar en la campanya de Verkami d'Hotel Melàngel en aquest enllaç:


https://www.verkami.com/locale/es/projects/29833-hotel-malangel


https://www.instagram.com/hotelmalangel/


https://www.hotelmalangel.com/



Font: Nota de premsa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris