'Inuyasha' tindrà una continuació: 'Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni'

La història es desenvoluparà anys més tard d'allà on ho va deixar Inuyasha.


Segons llegim al portal Viz, la popular sèrie anime Inuyasha tindrà un spin-off que es titularà Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni ("Hanyō no Yashahime"). A més, just ahir mateix, va obrir la web oficial d'aquest nou anime basat en els personatges creats per Rumiko Takahashi.

De moment no hi ha data d'estrena Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni.

Segons la web oficial, aquesta és la història de Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni:

Les filles de Sesshomaru i InuYasha van emprendre un viatge a través del temps!

Al Japó feudal, els bessons Semi-Demoni Towa i Setsuna se separen durant un incendi forestal. Mentre busca desesperadament la seva germana petita, Towa deambula per un túnel misteriós que li envia al Japó actual, on és trobat i criat pel germà petit de Kagome, amb Sota, i la seva família.

Deu anys més tard, el túnel que connecta les dues èpoques s'ha tornat a obrir, permetent que Towa es retrobi amb Setsuna, que ara és un dimoni que treballa per a Kohaku. Però per sorpresa de Towa, Setsuna sembla haver perdut tots els records del seu germà gran.

Amb Moroha, la filla d'Inuyasha i Kagome, tots tres viatgen entre les dues èpoques en una aventura per recuperar el seu passat perdut.


D'altra banda, la web oficial de la sèrie també ha publicat els settei dels personatges principals que apareixeran a Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni, cosa que no solen fer els japonesos, ja que consideren aquest material com a eines de treball. En tot cas, aquests seran els tres personatges principals de la sèrie:


  • Towa és un nen modern que viu a l'era de Reiwa. Estudiant de secundària de 14 anys. Fa 10 anys va creuar el temps a través del túnel misteriós. El germà petit de Kagome, Higurashi, ho ha criat com si fos el seu fill. També Towa és bo en arts marcials, i una vegada es va barallar amb uns nois dolents, cosa que el va portar a ser transferit a una altra escola. Ara és a una escola de nois. La seva intenció és trobar Setsuna i intentar tornar al seu Període.
  • Setsuna té 14 anys. Participa en exterminis de yokais, i així dedica la seva vida, a un extermini monstruós. En realitat, quan tenia quatre anys, li va dir va afegir al seu germà bessó a Towa, però 10 anys més tard ja no se'n recorda perquè el van privar de la capacitat del record quan era nena.
  • Moroha és una caça-recompenses de 14 anys. Després d'exterminar uns yokai, decideix gaudir de la recompensa. La seva personalitat és alegre i alegre. En realitat és la filla d'Inuyasha i Kagome, però com que vivia sola des de ben jove amb prou feines coneix els seus pares.

Yashahime: La Princesa Semi-Dimoni és una producció de Sunrise. Està dirigida per Teruo Sato, partint del guió escrit per Katsuyiki Sumisawa, que és la mateixa persona que va escriure la sèrie anime d'Inuyasha. Per la seva banda, Rumiko Takahashi és la dissenyadora dels personatges.

Inuyasha és una manga creat per Rumiko Takahashi (Ranma) que va ser publicat a la revista Weekly Shonen Sunday el 1996, i va acabar la seva història el 2008.

A Catalunya el manga va ser publicat per Glénat, i la seva adaptació a l'anime es va emetre per TV3 obtenint grans índexs d'audiència. Van ser 167 episodis. Posteriorment, es va realitzar un anime-seqüela de 26 episodis titulat Inuyasha: Capítol Final, així com quatre pel·lícules OVA, totes elles editades en DVD a l'Estat espanyol.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris