Kazuo Umezz torna a les llibreries amb els seus manga de terror

Satori Ediciones va anunciar en la seva presentació de novetats del 25 Manga Barcelona la nova llicència de 'La casa dels insectes', i va confirmar la data de sortida a la venda d''El chico de los ojos de gato'. Totes dues de Kazuo Umezz.


D'entre totes les novetats de màniga de terror que es preveuen per a finals del 2019 i 2020, les més cridaneres de totes són les que va presentar Satori Ediciones: el mític Kazuo Umezz (es diu Kazuo Umezu, però ell prefereix que li diguin "Umezz") tornarà a les llibreries després d'anys desaparegut a través dues de les seves obres més destacades: El noi dels ulls de gat (Nekome Kozō (猫目小僧) i La casa dels insectes (Kyôfu gekijô - Mushi-tachi no ie). La tornada a les llibreries és una cosa molt demanada des de fa temps pels lectors de màniga de terror, ja que Kazuo Umezz es podria catalogar com el pare del manga de terror, inspirant autors tan aclamats avui dia com Junji Ito.

Val a dir que la llicència d'El noi dels ulls de gat no és del tot nova, ja que es va revelar el juny del 2019 a través de les xarxes socials. Tot i això, la seva sortida a la venda hauria d'haver estat per aquestes dates, però finalment el seu llançament ha estat endarrerit per problemes amb els materials i la digitalització del manga. De moment no hi ha data exacta de sortida a la venda, però es preveu el febrer del 2020. En tot cas, el que si va confirmar Satori Ediciones en la presentació de novetats al 25 Manga Barcelona, ​​és que la seva intenció és continuar publicant obres de Kazuo Umezz.

El noi dels ulls de gat ha estat adaptat en sèrie d'anime i al cinema. Es tracta d'un manga de terror del 1967 escrit i il·lustrat per Kazuo Umezz en què integra onze històries autoconclusives de venjança i retribució, plenes d'imatges molt grotesques i inquietants. Les històries són narrades per un nen amb ulls de gat, odiat tant pels humans com pels dimonis, i que explica històries de terror que inclouen nens i monstres. Originalment va ser publicat a la revista de màniga Shōnen Gahōsha, i no va ser fins a 2008 que va ser publicat a Estats Units a través de dos volums integrals. El manga també s'ha adaptat a una sèrie d'anime el 1976 a una pel·lícula d'acció en viu el 2006.

Pel que fa al tipus d'edició d'El noi dels ulls de gat, serà de forma integral en dos volums, cadascun d'unes 500 pàgs, i sortiran a la venda amb una periodicitat d'un mes. El preu de cada tom serà de 20 €.  



Com apuntava abans, la nova llicència presentada per Satori Ediciones al 25 Manga Barcelona és La casa dels insectes (Kyôfu gekijô - Mushi-tachi no ie), també de Kazuo Umezz. Es tracta d'un manga de terror en què es recopilen set de relats curts en un volum de més de 200 pàgines, i en què les relacions amoroses i les transformacions físiques prenen protagonisme.

Val a dir que La casa dels insectes va ser adaptada al cinema per Kyoshi Kurosawa el 2005, a través d'un migmetratge força aplaudit en què es va prioritzar el surrealisme kafkià.

De moment no hi ha data exacta de la sortida a la venda de La casa dels insectes. El que si és conegut és que aquest manga ja està traduït i que es preveu llançar-lo a la venda abans de l'estiu del 2020. El format que utilitzarà és el mateix utilitzat per l'editorial en obres anteriors màniga del seu catàleg, com Dones del zodíac i La meva vida sexual i altres relats eròtics, és a dir, que La casa dels insectes serà editat en format kanzeban.  

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris