La guionista Devin Grayson convidada al 37 Còmic Barcelona

Devin Grayson ja fa més de dues dècades que escriu les aventures d'algunes de les icones més estimades del món del còmic.


Moltes vegades la figura del guionista al món del còmic queda enfosquida a la de l'estil i el talent d'un dibuixant. Tot i això, el guió d'un còmic és una peça clau per al bon funcionament d'un còmic, concretament en el desenvolupament de la història i la profunditat dels personatges, cosa que els lectors moltes vegades no han sabut veure.

A això, la prestigiosa guionista Devin Grayson s'ha convertit en la nova convidada al 37 Còmic Barcelona. Sí, guionista en femení, i ja fa més de dues dècades que escriu les aventures d'algunes de les icones més estimades del món del còmic. Amb el llançament de Batman: Gotham Knights el març de l'any 2000, es va convertir en la primera dona a donar forma, llançar i escriure un nou títol regular del Cavaller Fosc de DC Comics. A la franquícia de l'heroi de Gotham ha participat en esdeveniments multitudinaris, de la talla de Batman: Bruce Wayne assassí?, Batman: Cataclisme, Batman: Terra de Ningú o Agent ferit, tots ells disponibles al catàleg d'ECC.

Entre els seus projectes més recents hi ha l'esdeveniment Marvel Rising i una novel·la original protagonitzada pel Doctor Estrany. A més, a través de l'editorial Image ha publicat USER i Matador.

Tal com apuntava, la presència de Devin Grayson es deu a la col·laboració de l'editorial ECC Ediciones amb Ficomic, i que portaran la guionista nord-americana al 37 Còmic Barcelona entre els dies 5 i 7 d'abril del 2019 a Fira de Barcelona Montjuïc.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris