La llegenda japonesa del gat fantasma reviu a GHOST CAT RHAPSODY

El director de Nezura 1964 escriu i dirigeix ​​aquesta producció de 3Y Films de gènere de terror que serà estrenada el 2022.


3Y Films ha anunciat la producció de Ghost Cat Rhapsody (怪 猫 狂 騒 曲, Kaibyō Kyōsō kyoku), pel·lícula tokusatsu de terror que pretén reviure la llegenda japonesa del gat fantasma.

Hiroto Yokokawa (Nezura 1964) escriu i dirigeix ​​la pel·lícula. En el repartiment destaca la presència de Masanori Kikuzawa (Nezura 1964), Mai Saito (Ultraman Gaia: The Battle in Hyperspace), i Noboru Sato (Chargeman Ken).

La llegenda del gat fantasma és un popular conte de terror japonès que ha estat adaptat a cinema en nombroses ocasions, entre les quals destaquen The Ghost Cat and the Mysterious Shamisen (1938), Ghost Cat of Nabeshime (1949), The Ghost Cat of Ouma Crossing (1954), Black Cat Mansion (1958) i The Ghost Cat of Otama Pond (1960).

Destaca també la col·laboració del compositor Chumei Watanabe, qui escrit la partitura de músiques de pel·lícules tokusatsu i metxa-animi com Kikaida, Great Mazinger i Gorenger.

Ghost Cat Rhapsody s'estrenarà al Japó el 2022. Més detalls pròximament.

Font: Web oficial

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris