La nova pel·lícula de 'Bola de Dac' explicarà l'origen dels Saiyans


Pocs dies abans de finalitzar el 2017, els aficionats a Bola de Drac han pogut llegir constants notícies relacionades amb el futur més immediat de la sèrie d'animació. Han sortit publicades informacions sobre l'origen dels Saiyans, entrevistes a Akira Toriyama, registres de dominis web, i la confirmació d'una tercera pel·lícula de Dragon Ball Super. Amb els dies, tot s'ha anat concretant, i avui ja podem parlar del que serà el futur de Bola de Drac: una nova pel·lícula que comptarà l'origen del Super Sayan God.

Penso que val la pena recapitular en aquest post tot el que s'ha anat publicant al llarg de les darreres setmanes i així unificar-ho, de manera que obviem rumors i ens centrem en tot el confirmat. Així que, primer de tot, comencem per les interessants revelacions que va fer Akira Toriyama en una entrevista a la revista Saikyō Jump, en què va explicar l'origen de Yamoshi, el primer Super Saiyan i veritable protagonista de la llegenda del Super Saiyan llegendari, que, a més, va ser responsable de la creació del Super Saiyan God:

"En certa manera són la mateixa persona. Fa molt de temps, abans que Vegeta fos el planeta Saiyan, va existir un guerrer conegut com a Yamoshi, que tenia un cor pur (tot i ser un Saiyan). Va començar una rebel·lió al costat de 5 dels seus amics, però va ser acorralat ràpidament per una enorme quantitat d'enemics. Acorralat, es va convertir en Super Saiyan per primera vegada, commocionant a tots per la seva transformació i estil de lluita. Després d'haver derrotat tots els seus oponents, Yamoshi va quedar sense energia i va morir, naixent així la seva llegenda. Després de la seva derrota, l'esperit de Yamoshi va vagar buscant el salvador al costat de sis saiyans de cor pur més, un d'ells es convertiria en el Super Saiyan God. És per això que hi ha una cerimònia per assolir el Super Saiyan God".

La cerimònia per assolir l'estat de Super Saiyan God a què es refereix Akira Toriyama és la que es pot veure a la pel·lícula La Batalla dels Déus, en què 5 Saiyans (Vegeta, Trunks, Gohan, Goten i Pan) envolten Goku perquè arribi a la seva nova transformació.

Inicialment, els primers detalls que es van descobrir sobre el primer Super Sayan God els va posar sobre la taula el Déu de la Destrucció Beerus (o Bills) al capítol 1 de la sèrie Dragon Ball Super, en prendre informació de l'esperit de Yamoshi en un somni que tenia mentre dormia, i per això va descobrir la llegenda del Super Saiyan God. El Patriarca namekià que va escriure el Llibre namekià de llegendes també va sentir el seu esperit, fent-li escriure la llegenda del Super Saiyan God en aquest llibre, tal com també explica Beerus.



Enllaçant la llegenda de Yamoshi amb Freezer, aquest va ser el principal motiu pel qual el tirà va decidir destruir el planeta Vegeta juntament amb els Saiyans. Freezer era coneixedor de la llegenda, i va decidir que s'havien d'extingir els Saiyans per por de la possibilitat que algun dia pogués arribar a aparèixer un altre Super Saiyan o Super Saiyan God.



Compte! Cal no confondre's amb el Super Saiyan Legendario. El Super Saiyan Legendario és una transformació que es compta únicament a la sèrie animi creada per Toei Animation (i no per Akira Toriyama), en què s'explica que el Super Saiyan Legendario apareix cada mil anys, i dota al Super Saiyan d'una força molt més gran a la d'un Super Saiyan normal. A més, també s'explica que el Super Saiyan Llengendari va morir en no aconseguir controlar el seu poder i immolar-se per l'acumulació d'energia al seu cos. Així va acabar provocant una forta explosió que va suposar la destrucció del primer i autèntic Planeta Vegeta. Aquesta informació el compte Vegeta a la sèrie. Un altre tema és que aparegui un nou Super Saiyan Legendario com Broly, que no és més que una altra invenció de Toei per a les seves OVA.

Aleshores, amb tota aquesta nova informació que s'ha anat coneixent les últimes setmanes, tot s'ha acabat materialitzant fins a l'anunci d'una nova pel·lícula de Bola de Drac. Molts creiem que després de La Batalla dels Déus i La Resurrecció de "F" -que en el fons no són més que l'adaptació en format de llargmetratge dels dos primers arcs argumentals de la sèrie Dragon Ball Super-, hi podria haver un tercer llargmetratge inspirat en la saga de Black Goku. Doncs, lluny de ser una suposició propera a la realitat, finalment el que tindrem serà una nova pel·lícula de Bola de Drac inspirada a l'origen dels Saiyans, i en general, sobre totes aquestes informacions i revelacions per part d'Akira Toriyama que han anat apareixent darrerament.


La primera notícia sobre això va ser fa unes setmanes quan es va registrar un domini web anomenat www.dragonball2018.com, i es va confirmar que de cara al mes de desembre del 2018 s'estrenaria un nou llargmetratge. I ha estat just a la Jump Fest 2017, que ara mateix es troba activa al Japó (es tracta d'una fira on es detallen les principals novetats quant a anime de cara a l'any que ve, i relacionats amb la sèrie Jump), que se n'han conegut més detalls. Finalment, la web oficial de la pel·lícula s'ha concretat a www.dbmovie-20th.com i ja s'hi pot accedir i descobrir continguts oficials sobre la producció.



De moment, no hi ha informació rellevant sobre la pel·lícula, però sí que es poden entreveure alguns detalls d'interès. Es pot confirmar que el guió i el disseny dels personatges aniran a càrrec d'Akira Toriyama, i que el tema principal de la pel·lícula serà "Saiyans: la raça més poderosa de l'univers". Amb això, només, ja podem imaginar que tota la informació que se'ns ha anat explicant sobre la llegenda de Yamoshi podria tenir vinculació amb la nova pel·lícula de Bola de Drac.

D'altra banda, a la web apareix un "20". Aquest "20" es refereix a la pel·lícula número 20 de Bola de Drac, ni més ni menys. Un número rodó que ben segur amaga darrere una pel·lícula carregada de detalls de gran rellevància per acabar de lligar totes i cadascuna de les incoherències i sots argumentals que té la sèrie Bola de Drac, que són molts, i que a través de la llegenda de Yamoshi podríem acabar de comprendre íntegrament. D'altra banda, es fa complicat d'entendre que la pel·lícula número 20 de Bola de Drac no tingui la presència Goku i companyia, però això ja és entrar en suposicions que un servidor prefereix allunyar-se'n.



En tot cas, Akira Toriyama i Toei Animation preparen una ben grossa. Segurament estem davant de la pel·lícula que tot fan de Bola de Drac ha desitjat veure sempre, que és una que explori tot aquest context dels Saiyans, que expliqui des del seu origen fins a la seva mort. I si bé és cert que ja coneixem la seva desaparició a les mans de Freezer a través de l'OVA Bola de Drac Z: L'últim combat, sempre va quedar molt a l'aire tot el que relaciona amb l'origen de la raça Saiyan. També, i no menys important, és que tot apunta que tornarem al to adult i dramàtic de Bola de Drac Z, lluny del to familiar de Dragon Ball Super. I per si no n'hi hagués prou, a la Jump Fest s'ha promès que veurem una qualitat en l'animació perfecta, que es treballarà per no decebre el fan i que així pugui veure la millor animació de Bola de Drac mai vista.

Per tant, paciència. Però sempre atents a les novetats sobre això, i per descomptat, qualsevol notícia de rellevància, a Zona Morta estarem atents per explicar-vos-ho.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris