La pel·lícula prohibida a Amazon Prime THE MOUNTAIN KINGS, ara a YouTube (+18)

Va durar només un mes a la plataforma fins que va ser prohibida per "els seus actes violents o sexualment explícits persistents, contingut inquietant i violència excessiva".


The Mountain Kings va ser estrenada a Amazon Prime el 3 de juliol de 2020 a diversos països i només un mes després va ser retirada de la plataforma a Estats Units, Regne Unit i Alemanya pel seu contingut pertorbador.

Amazon Prime justifico la prohibició de The Mountain Kings per "els seus actes violents o sexualment explícits persistents, contingut inquietant, violència excessiva destinada a commocionar a l'espectador, glorificar els actes sexuals il·legals, promoure o incitar a l'espectador a participar en actes perillosos o nocius, glorificar o promoure l'ús de drogues il·legals o controlades i les activitats il·legals".

Es tracta d'una pel·lícula de molt baix pressupost que fa apologia de l'assassinat i la violència, en què tres amics emprenen un fosc viatge cap al crim, el caos i la realització de pel·lícules. És una producció experimental, en blanc i negre, i molt crua en contingut.

Insòlitament, The Mountain Kings encara es pot veure a Amazon Prime al Japó. També, a YouTube. I és que des de la prohibició de la pel·lícula es pot veure gratis en aquesta plataforma, només amb una restricció d'edat a majors de divuit anys.

Justin Cash Kirkpatrick dirigeix ​​la pel·lícula. La protagonitzen Adam J. Slager, Marissa King, Joseph C. Stratton i Marykate Henry.

The Mountain Kings surt a la venda en DVD / Blu-ray a la tardor, i inclouran contingut extra exclusiu com Darrere de càmeres, escenes eliminades, comentaris de l'equip de la pel·lícula, així com la possibilitat de veure-la en la seva versió original en format de 60 fps.


Fuente: HS

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris