LA PURGA INFINITA - Tràiler en castellà de la cinquena pel·lícula de la saga

Estrena en cinemes de La Purga Infinita a Espanya és el 16 de juliol de 2021.


Universal Pictures ha llançat el tràiler oficial en castellà de La Purga Infinita, el cinquè lliurament de la saga iniciada el 2013.

L'estrena en cinemes a Catalunya és el 16 de juliol de 2021, mentre que als Estats Units serà una setmana abans, el 9 de juliol.

Aquesta producció de Blumhouse es desenvolupa fora de l'entorn metropolità, i no renuncia a les segones lectures de problemes de classe i raça que ja van ser tractats en els anteriors films de la saga.

L'argument té lloc després dels esdeveniments d'Election: La Nit de les Bèsties i se centrarà en Adela (Ana del Regueró) i Juan (Tenoch Horta), els qui troben consol en un ranxo de Texas, després d'haver fugit d'un cartell de la droga a Mèxic. Les coses surten malament quan un grup de forasters decideix seguir purgant més enllà del temps assignat quan les persones poden violar totes i cadascuna de les lleis.

El creador de la franquícia La Purga, James DeMonaco, ha escrit el guió de La Purga Infinita, però el director és Everardo Gout.

A més d'Ana de la Reguera (Cowboys & Aliens) i Tenoch Horta (Vacances a l'infern), el repartiment el completa Leven Rambin (Els Jocs de la Fam), Josh Lucas (Una ment meravellosa), Cassidy Freeman (Smallville) i Will Patton (Armageddon).

L'actor Frank Grillo, present en les tres primeres entregues de la saga, no participa en el repartiment. No obstant això, James DeMonaco i ell ja pensen en una sisena part de La Purga.

No et perdis el tràiler en castellà de La Purga Infinita:

També ha estat presentat el pòster espanyol de la pel·lícula, que s'inspira en Jake Angeli, l'home amb banyes de bisó que va assaltar el Capitoli dels Estats Units.  



También ha sido presentado el póster español de The Forever Purge, que se inspira en Jake Angeli, el hombre con cuernos de bisonte que asaltó el Capitolio de Estados Unidos.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris