La seqüela de THE REEF comença el rodatge: THE REEF: STALKED

És la continuació de la pel·lícula de taurons coneguda a Espanya com "El Arrecife" (2010). El cineasta australià Andrew Traucki ha començat el rodatge de la pel·lícula a Bowen (Austràlia).


The Reef és una pel·lícula de terror de l'any 2010 amb taurons famolencs de carn humana (preferiblement jove). Si féssim un TOP amb les millors pel·lícules d'aquesta temàtica, sens dubte aviat sortiria The Reef.

Avui hem conegut que qui va dirigir aquella pel·lícula, Andrew Taucki, ara prepara una seqüela que ja té títol: The Reef: Stalked. El cineasta també ha dirigit altres pel·lícules de terror natural com Black Water, The Jungle i la recent Abisme.

L'argument és el mateix de qualsevol altra pel·lícula de la temàtica. La història arrenca amb un gran tauró blanc caça a la tripulació d'un veler bolcat al llarg de la Gran Barrera de Coral. Quatre amigues emprenen una aventura en caiac i submarinisme, però aviat es veuran amenaçades també pel tauró.

Els productors de The Reef: Stalked són Neal Kingston, Michael Robertson i Jack Christian, així com el mateix Traucki.

El rodatge de la pel·lícula està en marxa a la regió de Bowen (Austràlia), amb el paisatge tropical de la regió i els bells esculls. També hi ha previst rodar algunes escenes a les illes de Papua, a Nova Guinea.

Andrew Taucki escriu i dirigeix ​​la pel·lícula, i s'ha referit així a la producció:

Estic emocionat que The Reef: Stalked estigui en producció i de tornada a Bowen, on vam filmar parts de The Reef fa onze anys. Com amant dels contes de supervivència, no hi ha res que m'agradi més que explicar històries que s'enfrontin als humans amb la natura i es preguntin "com sobreviuria?". En aquest gènere, no hi ha res més aterridor per al públic que trobar-se amb un depredador àpex, una de les criatures més magnífiques de la mar, el gran tauró blanc.


El repartiment l'encapçala carn jove australiana: Teressa Liane (The Vampire Diaries), Ann Truong (Cowboy Bebop), Kate Lister (Fox Trap) i Saskia Archer (imatge de capçalera).

El cinema de supervivència a taurons gaudeix d'una salut envejable en èpoques estiuenques. Pel·lícules com les citades The Reef, Tiburón Blanco, A 47 Metres, Open Water o Infern Blau, són només uns pocs títols d'èxit d'entre molts altres recents.

Estarem atents a les novetats que sorgeixin a The Reef: Stalked. Per ara us deixem amb aquests dos teaser pòsters:  




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris