'L'home llop i la bèstia interior alliberada' leitmotiv del Festival de Sitges 2021

Els licantrops seran els protagonistes de l'edició 54 del Festival, que se celebrarà entre els dies 7 i 17 d'octubre del 2021.


El Festival de Sitges 2021 ja té leitmotiv: l'home llop i la bèstia interior alliberada. D'aquesta manera, la figura del llegendari monstre pelut com una de les icones del cinema de gènere més clàssic serà el protagonista de l'edició 54 del festival.

Casualment aquest 2021 es compleixen diferents efemèrides relacionades amb els licantrops, com el 80è aniversari de L'Home Llop (George Waggner), així com els quaranta anys de l'estrena de The Howling (Joe Dante), Un Home llop americà a Londres (John Landis), així com el 50è aniversari de l'estrena de La Nit de Walpurgis (Lleó Klimovsky).

El llibre oficial del Festival de Sitges 2021 també tindrà relació amb el leitmotiv. En col·laboració amb l'editorial Hermenaute, el llibre tractarà la figura del Dr. Jekyll i Mr. Hyde (la versió més filosòfica i base literària), així com personatges col·laterals relacionats amb la dualitat home-bèstia, com les dones felines, diferents éssers zoomòrfics o entitats duals dels contes tradicionals. Totes seran estudiades en el volum i exposades en retrospectiva.

Paral·lelament el certamen farà una retrospectiva de pel·lícules relacionades amb la temàtica.

L'edició 54 del Festival de Sitges tindrà lloc entre els dies 7 i 17 d'octubre del 2021.


Font: Nota de premsa


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris