'Los Olvidados 2': Llum verda al slasher WHAT THE WATERS LEFT BEHIND: SCARS

Nicolás Onetti i Matías Salines dirigeixen aquesta seqüela del slasher argentí Los Olvidados, la presentada a Festival de Sitges 2017 i actualment a Amazon Prime Vídeo.


En marxa la seqüela de Los Olvidados l'slasher argentí codirigit pels germans Onetti que va ser presentat al Festival de Sitges 2017. Si bé aquest anunci no és una novetat, si ho ha estat la llum verda al projecte després de l'acord assolit entre les productores Minerva Pictures (Itàlia) i Black Mandala (Argentina-Nova Zelanda) en el marc de l'edició 2021 del Festival de Cinema de Cannes.

Per ara titulada internacionalment com What the Waters Left Behind: Scars, la pel·lícula va ser un dels set seleccionats en Blood Window Market (Ventana Sur) i Sitges Coming Soon. En aquesta ocasió Nicolau Onetti (Abrakadabra) dirigirà la pel·lícula a la banda de Matías Salines (Presagio), en un rodatge que començarà al setembre.

De la mateixa manera que Los Olvidados (2017), What the Waters Left Behind: Scars també es rodarà a Epecuén, Argentina. Epecuén va ser una de les destinacions turístiques més importants d'aquest país. El 10 de novembre de 1985, a causa d'una gran inundació, es va trencar el terraplè protector i el poble va quedar submergit sota deu metres d'aigua salada. Epecuén va desaparèixer. Trenta anys més tardes les aigües van retrocedir, i el lloc va emergir entre les ruïnes exposant un paisatge desolador. Els residents mai van tornar.

Los Olvidados va ser adquirida per Netflix, i ara es pot veure a Amazon Prime Video. La pel·lícula té aquest argument:

En l'últim concert d'una desafortunada gira d'una banda d'indie rock, un dels seus integrants perd el cap a l'ésser seduït per una noia del lloc. Aquesta situació desencadena conflictes entre els integrants de la banda, i inesperadament acaben encallats en Epecuén, un veritable poble fantasma. Els conflictes interns i la mala sort de la gira perdran importància davant l'infern que els espera.


Font: Nota de premsa  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris